Σεμινάρια φωτογραφίας από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

0Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου και η φωτογραφική λέσχη Οχτώ συν Άπειρο διοργανώνουν σεμινάρια φωτογραφίας με θέματα:

1. βασικές ρυθμίσεις της μηχανής,

2. σύνθεση κάδρου,

3. φωτογραφία δρόμου,

4. τοπίο,

5. πορτρέτο,

6. επεξεργασία της εικόνας.

Η κάθε ενότητα θα συνοδεύεται από πρακτική άσκηση. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ερασιτέχνες που έχουν ήδη κάποια εμπειρία στη φωτογραφία και διαθέτουν κάμερα με χειροκίνητες ρυθμίσεις ταχύτητας και διαφράγματος. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος ώστε η εκπαίδευση να είναι διαδραστική. 

Ημερομηνία έναρξης: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κιάτου.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο τηλέφωνο του Ν.Ο. Κιάτου: 27420 26105 (απογεύματα) και στο e-mail: info@nokiatou.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σεμινάρια φωτογραφίας από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator