ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ από την Κόρινθο του 1970 !!!

0ΜΟΝΑΔΙΚΟ και πολύ σπάνιο VIDEO του (1970 & 1977) από την πλωτή σχεδία στην Ποσειδωνία στον Ισθμό της Κορίνθου. Γιατί τότε σπάνια υπήρχε κάμερα Super 8 και μάλιστα, χωρίς φωνή με φίλμ 3 λεπτών που τα στέλναμε για εμφάνιση στη ΓΑΛΛΙΑ ίδια πλωτή σχεδία υπήρχε και στα ΊΣΘΜΙΑ έως ότου έγιναν οι βυθιζόμενες γέφυρες το 1985 στην Ποσειδωνία και το 1987 στα Ίσθμια


ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1977 Στην Ποσειδωνία η πλωτή σχεδία, Η Εθνικής Αντιστάσεως. Στο λιμάνι το Restaurant. Στην Κύπρου η ψαραγορά. Πριν από 40 χρόνια. Video από κάμερα Super 8 της Disco Safari


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ από την Κόρινθο του 1970 !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator