Πρωθυπουργοί... φωτιά!

0Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή και η άτιμη η μοίρα. Να θέλεις να μην ταυτίζεται ο πρώην πρωθυπουργός της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής με τον νυν Αλέξη Τσίπρα και να μη σ’ αφήνει η ιστορία ν’ αγιάσεις.

Να θέλεις να μην είναι μια ομάδα «δεξιών» που στηρίζουν τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών και να έρχεται μια πυρκαγιά για να σου θυμίσει ότι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις δεν είναι και τόσο συμπτώσεις.

Τα είχαμε όλα. Και τους καραμανλικούς υπουργούς της αριστεράς, και τον πρώην να λέει ότι «το παιδί είναι καλό, προσπαθεί», και τον Καμμένο ως συνδετικό κρίκο εκείνης της εποχής με τη σημερινή. Είχαμε και όλο αυτό το μίσος που βγαίνει κατά καιρούς από καραμανλικούς για τη ΝΔ σε αντίθεση με τη συμπάθεια που δείχνει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε ακόμη και διάφορους… πολιτικούς, επίσημους ή troll του διαδικτύου που έχουν ανοίξει λυσσαλέο αγώνα κατά του Κυριάκου. «Δεν θα γίνεις ποτέ πρωθυπουργός Μητσοτάκη κάθαρμα», του λένε, προφανώς κατ’ εντολήν κάποιων που θα προτιμούσαν να ψηφίσουν Αλέξη παρά να δουν τη ΝΔ στην εξουσία, αν και δηλώνουν δεξιοί.

Κι έρχονται οι πυρκαγιές να μας θυμίσουν ότι και το 2007 το ανίκανο κράτος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει αυτή την εθνική καταστροφή και 10 χρόνια μετά αυτό το ξεχαρβαλωμένο απ’ όλες τις απόψεις κράτος του ΣΥΡΙΖΑ μιμήθηκε εκείνη την κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός… τουρίστας και τι σας θυμίζει αυτό;

Οι υπουργοί συνωμοσιολογούν και τι σας θυμίζει αυτό;

Ο Καμμένος, εκπρόσωπος της… καραμανλικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, και πάλι εδώ να μας θυμίζει αυτό που θέλουμε να ξεχάσουμε.

Μια δράκα δημοσιογράφων που προσκυνούν τον… μεγαλειότατο πρώην πρωθυπουργό, να δίνει τα ρέστα της για να ευχαριστήσει τον πολυχρονεμένο και να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ.

Μια χώρα αφημένη στο έλεος των ανίκανων, τι σας θυμίζει;

Μια κυβέρνηση να έχει πάει διακοπές και να εμφανίζεται αφού έσβησαν οι φωτιές; Τι σας θυμίζουν όλα αυτά;

Η ιστορία επαναλήφθηκε ως τραγωδία και δυστυχώς όχι ως φάρσα. Δύο πρωθυπουργοί θα μείνουν στην ιστορία ως πρωθυπουργοί των πυρκαγιών. Αλέξης Καραμανλής ή Κώστας Τσίπρας; Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όσο κι αν πολλοί δεξιοί δεν θέλουν να το πιστέψουν μια λεπτή γραμμή τους ενώνει. Στα καλά και κυρίως στα κακά.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωθυπουργοί... φωτιά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator