Κλαυσίγελος! Ο πατέρας του Κλέωνα Γρηγοριάδη με ιατρική μπλούζα ΣΥΡΙΖΑ: «Όσο υπάρχει κυβέρνηση Αριστεράς δε χρεώνουμε αμοιβή»

0



Απίστευτα πράγματα με τον γιατρό Γιώργο Γρηγοριάδη, πατέρα του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη, να «σκάει μύτη» με ιατρική μπλούζα ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιωτική κλινική που χειρουργεί.

Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού είναι επίσης γνωστός γιατρός και γνωστός… αριστερός, όπως ο γιός του που «έκραζε» τα κανάλια και δη το MEGA κατά το δημοψήφισμα για τη στάση τους.

Φαίνεται πως πατέρας του ηθοποιού όχι μόνο δε μετάνιωσε για την επιλογή του να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν κρύβει τις κομματικές του προτιμήσεις και τις προβάλει καθημερινά στους ασθενείς του.

Υποδέχεται και χειρουργεί τους ασθενείς του φορώντας ιατρική ρόμπα που από τη μια πλευρά υπάρχει το ταμπελάκι με το όνομά του και από την άλλη με μεγάλα κατακόκκινα γράμματα γράφει... «ΣΥΡΙΖΑ». Τις πολιτικές του πεποιθήσεις τις εκφράζει και στον ιατρικό σκούφο του, που επίσης με μεγάλα γράμματα αναγράφεται η λέξη ΣΥΡΙΖΑ.

Τη φωτογραφία δημοσιεύει το iefimerida.gr και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ασθενείς πριν μπουν καν στο γραφείο του ιατρού, ειδικότητας πρωκτολόγου, βλέπουν σε ένα χαρτί Α4, με κατακόκκινα γράμματα, να αναγράφεται: «Όσο υπάρχει κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χρεώνουμε αμοιβή».
Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλαυσίγελος! Ο πατέρας του Κλέωνα Γρηγοριάδη με ιατρική μπλούζα ΣΥΡΙΖΑ: «Όσο υπάρχει κυβέρνηση Αριστεράς δε χρεώνουμε αμοιβή»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator