Άθλιος χωρίς ίχνος τσίπας... παίζει με τον πόνο των Ελλήνων

0Τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας δεν πρέπει να τον υβρίζει κανείς, αλλά να τον αντιμετωπίζει με πολιτικά επιχειρήματα. Όταν όμως ένας πρωθυπουργός όπως ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται τόσο προκλητικά, όταν αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο εξοργιστικά ημιμαθής και άσχετος τότε μόνο μια λέξη του πρέπει: Ξεφτιλισμένος.

Δεν θα σταθούμε στο ότι εμφανίστηκε τέσσερις μέρες μετά. Ούτε ότι πέταξε πάνω από τις καμένες περιοχές όταν οι φωτιές είχαν σβήσει. Τις φωτογραφίες τις είδαμε όλοι. Ο Τσίπρας και ο Σκουρλέτης στο ελικόπτερο, ηλιοκαμένοι να ακούνε για το τι συνέβη τις ημέρες που ήταν στις ξαπλώστρες.

Αυτό που καθιστά τον πρωθυπουργό άθλιο είναι η δήλωσή του στην οποία είπε ότι αποφύγαμε μια μεγάλη καταστροφή.

«Η καταστροφή στην Α. Αττική είναι 10 φορές μικρότερη. Κάηκαν 15.000 στρέμματα ενώ το 2009 είχαν καεί 150.000».

Μιλάμε για τόση ανοησία; Να κάνει συγκρίσεις για να δείξει τι; Ότι επί άλλης κυβέρνησης κάηκαν τόσα πολλά στρέμματα αλλά με τη δική του η ζημιά ήταν μικρότερη;

Μα καλά, δεν του είπε κανείς πως όταν έχουν καεί 150 χιλιάδες το 2009 και άλλα τόσα τα επόμενα χρόνια είναι λογικό να μην έχει μείνει τίποτε για να καεί;

Δεν του είπε κανείς ότι 15 χιλιάδες στρέμματα από το δάσος που είχε απομείνει δεν υπάρχει πια και αυτός μιλά για περιορισμένη καταστροφή;

Πραγματικά, μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάθε Έλληνας που έχει πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Αν είχε τα κότσια ας πήγαινε στις κατοικημένες περιοχές να μιλήσει με τους κατοίκους που βράζουν από οργή γιατί τις τελευταίες ημέρες επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο.

Το ξέραμε ότι ο Τσίπρας είναι λίγος, τώρα επιβεβαιωθήκαμε ότι είναι και χυδαίος. Παίζει με τον πόνο των Ελλήνων αλλά και με το μέλλον των παιδιών μας. Είναι φθηνός αφού κάνει συγκρίσεις, είναι άθλιος επειδή δεν έχει ίχνος τσίπας μέσα του για να κάνει την αυτοκριτική του.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άθλιος χωρίς ίχνος τσίπας... παίζει με τον πόνο των Ελλήνων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator