Την Ελλάδα του Τσίπρα ή την Ελλάδα της σκληρής πραγματικότητας;

0



Θα πρέπει να ζούμε σε άλλη χώρα ή και σε άλλο πλανήτη. Πάντως όχι στην Ελλάδα του Τσίπρα, του Παππά, του Δραγασάκη και των πληρωμένων κονδυλοφόρων οι οποίοι με το έτσι θέλω επιχειρούν να δημιουργήσουνsuccessstory.

Αν καταλάβαμε καλά από τις τελευταίες ημέρες, η χώρα απογειώνεται. Οι ξένοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικονομία μας, ετοιμάζονται μεγάλες επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας, ο Μακρόν φέρνει δεκάδες δισεκατομμύρια στη βαλίτσα του και η Γαλλία που δεν έχει μαντήλι να κλάψει θα γίνει η νέα… Ρωσία που θα μας σώσει.

Παράλληλα, στη χώρα του Τσίπρα οι πολίτες περνάνε μια χαρά, πήγαν διακοπές, έχουν λεφτά και ξοδεύουν, πανηγυρίζουν για τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση. Ακόμη, η ασφάλεια στην Ελλάδα πάει μια χαρά, δεν έχουν θύματα Τζιχανιστών και… Σταλινικών, οι μετανάστες δεν αυξάνονται και μάλιστα θα τους δώσουμε και γη για να μείνουν για πάντα στη Γη της Επαγγελίας.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η επιδότηση που δίνει για ίντερνετ ο Παππάς σε 72 χιλιάδες νέους φοιτητές διότι όλα καλά. Ο μπαμπάς θα ησυχάσει τώρα που δεν θα πληρώνει 15 ευρώ το μήνα για σύνδεση αλλά θα πληρώνει 500 ακατέβατα για σπίτι σε κάποια πόλη της Ελλάδας που πέρασε ο γιος του.

Κι αν διαβάσουμε και τα τιμημένα άρθρα άλλοτε απολογητών του Σημιτισμού και ξαφνικά λυκόσκυλων του ΣΥΡΙΖΑ που βγάζουν τη γλώσσα έξω και γλείφουν, το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Τσίπρας είναι ένας καλός ανασχηματισμός. Αν παίξει καλά την τελευταία παρτίδα στο πόκερ, μας αποκαλύπτει ένας τέτοιος αρθρογράφος, θα πάρει όλο το χαρτί του χρόνου.

Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα και μιας παλιοπαρέας που σώνει και καλά θέλουν να μας πείσουν πως όλα βαίνουν καλώς. Η Ελλάδα του κάθε πολίτη που έχει μυαλό να σκεφτεί και δεν επηρεάζεται από τους καραγκιόζηδες και τα γλειφτρόνια του διαδικτύου είναι εντελώς διαφορετική πάντως.

Τα έσοδα μειώνονται, η μαύρη τρύπα είναι κοντά 700 εκατ. ευρώ γιατί ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει. Πρέπει μέχρι το τέλος του έτους να εισπραχθούν πάνω από 22 δις ευρώ από φόρους σε έναν λαό που δεν έχει ούτε για τα βασικά. Που έκοψε γάλα, ψωμί και βενζίνη για να τα βγάλει πέρα. Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας του Αλέξη.

Όσο για τις επενδύσεις, μπορεί ο υπουργός ο αρμόδιος ή κάποιος άλλος να μας πει μια επένδυση που φέρει τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ; Και γιατί είναι επένδυση μεγάλου βεληνεκούς το γεγονός ότι θα έρθουν κάποιοι και θα αγοράζουν μπιρ παρά την περιουσία του κράτους;

Για τον Μακρόν τι να πούμε. Η κυβέρνηση στο ίδιο παραμυθάκι. Πότε με τη Ρωσία, πότε με την Κίνα, πότε με τα δολάρια που θα έφερνε ο Καμμένος απόUSA, πότε με τα πετρέλαια της Βενεζουέλας. Όλο και κάποιος σωτήρας εμφανίζεται για να φτιάξει το διεθνές προφίλ του Αλέξη αλλά να είστε σίγουροι ότι και μετά την επίσκεψη του Γάλλου το πολύ – πολύ να πάρουμε το τρίτο το… Μακρον-ύτερο.

Βεβαίως σε όλο αυτό το χάλι έρχεται να προστεθεί η καφρίλα της αριστεράς που τα βλέπει όλα ρόδινα στην καθημερινότητα όταν οι αναρχικοί τέλειωσαν τις διακοπές τους και συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους στα Εξάρχεια ή όταν ο Μουζάλας περιχαρής μας ανακοινώνει ότι η Ελλάδα από τον άλλο μήνα θα δέχεται επιστροφές μεταναστών από την Ευρώπη.

Κατά τα λοιπά παιδιά όλα καλά. Το παιχνιδάκι εντυπώσεων με τις Πανελλαδικές συνεχίζεται, η επιχείρηση αποπροσανατολισμού με τους Σταλινικούς επίσης, ο Τσίπρας ακόμη σε κάποια κρυφή παραλία λιάζεται χωρίς μετανάστες και ο Δραγασάκης κάνει κυβερνητικά συμβούλια για τις προτεραιότητες των επόμενων μηνών.

Α, μην ξεχάσουμε, ετοιμάζονται και για τη ΔΕΘ γιατί εκεί ο Αλέξης θα μας πει ότι η ανάπτυξη είναι στη στροφή, γωνία Γερμανίας με Γαλλία και μας κουνά τα χέρια. Θα παίξουμε και λίγο με τα νέα πρόσωπα του ανασχηματισμού και κάπως έτσι θα βγάλουμε και τον Σεπτέμβριο μέχρι να έρθει η τρίτη αξιολόγηση που καταργεί τις απεργίες.

Διαλέγετε και παίρνετε κύριοι Συνέλληνες. Την Ελλάδα του Τσίπρα ή την Ελλάδα της σκληρής πραγματικότητας; Με την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την Ελλάδα του Τσίπρα ή την Ελλάδα της σκληρής πραγματικότητας;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator