Γιάννης Σιώκος: Το αυτονόητο σύνθημα "τόπο στους νέους αγρότες" πρέπει να γίνει αυτοσκοπός

0


Από το 2000 μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι, μαζικοί φορείς του Ελλαδικού χώρου έχουν αντικαταστήσει τις ηγεσίες τους. Εξαίρεση αποτελούν οι Κορίνθιοι αγρότες.

Εδώ και 17 χρόνια οι Κορίνθιοι Συνεταιριστές κύριοι Γκόλιας της ΕΑΣ Ξυλοκάστρου, Μπάρλιας της ΕΑΣ Κορίνθου και Παπαβασιλείου της ΕΑΣ Κιάτου παραμένουν ανενόχλητοι και αμετακίνητοι, ασχολούμενοι και αναλισκόμενοι αποκλειστικά στην προώθηση Κορινθιακών αγροτικών συμφερόντων.

Στα 3 μέγιστα κορινθιακά σκάνδαλα αγροτικά η εμπλοκή των αγροτοπατέρων του Νομού Κορινθίας είναι νομοτελειακή. Η εξέλιξη και η κατάληξη της πορείας της Περιφερειακής αγοράς Κορίνθου, η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΕ, και οι επιδοτήσεις συνθέτουν την μεγαλύτερη οικονομική απώλεια για τους Κορίνθιους αγρότες.

Η εξέλιξη και η κατάληξη της ΕΑΣ Κιάτου, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και θα αποτελέσει βόμβα για την Συκιώνεια κοινωνία, έγινε αντικείμενο οικογενειακής υπόθεσης.

Αν αξιολογηθεί ο ρόλος μιας συνομοταξίας ομάδας αγροτών νοτίου προαστίου του Κιάτου και ελαχίστων συνεταιριστικών υπαλλήλων, γίνεται αντιληπτό το γεγονός.

Το όνειρο και η συμβολή του Κορίνθιου πολιτικού Γιάννη Ποττάκη προς τους Κορίνθιους αγρότες με την ίδρυση – δημιουργία της Π.Α.Κ. και της Κορινθίας ΑΕ στο πρόσωπο των αγροτοπατέρων Γκόλια – Μπάρλια – Παπαβασιλείου βρήκε την αδιαφορία την απόρριψη και την απαξίωση.

Λειτουργώντας ως μάνατζερ των ΕΑΣ με προσόντα αντίστοιχα των αντικειμένων που διαχειρίσθησαν, κρινόμενοι εκ του αποτελέσματος αναδεικνύεται το αμείλικτο ερώτημα της ευθύνης των αγροτών.

Πρόταση προς τους συναδέλφους Κορίνθιους αγρότες: Για να απαλλαγούν από την τρόικα των αγροτοπατέρων των Golden Boys να τους στείλουν στην επόμενη βουλή.!!! Ήδη ένας εξ αυτών των κυρίων φλερτάρει με την πολιτική εξουσία.

Το αυτονόητο σύνθημα τόπο στους νέους αγρότες πρέπει να γίνει αυτοσκοπός.

Γιάννης Σιώκος
Μελίσσι
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιάννης Σιώκος: Το αυτονόητο σύνθημα "τόπο στους νέους αγρότες" πρέπει να γίνει αυτοσκοπός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator