Τατούλης: «Συνεχίζουμε την άρση απομόνωσης των ιστορικών χωριών της ορεινής Τριφυλίας»

0
Αυτοψία στην εξέλιξη των εργασιών του οδικού έργου Πλατάνια-Άνω Δώριο, που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με τις τεχνικές υπηρεσίες.

Πρόκειται για ένα έργο, που κατασκευάζεται ως συμπληρωματικό του τμήματος Σύριζο-Κούβελα και ακολουθεί την φυσική συνέχεια του άξονα που κινείται στην κορυφογραμμή.

Με την κατασκευή του έργου αυτού, γίνεται άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης των ορεινών χωριών από Σύριζο έως Αυλώνα και επιτυγχάνεται η γρηγορότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση προς τον Κυπαρισσιακό κόλπο.

Αξίζει να σημειωθεί η καθοριστική συμβολή του συγκεκριμένου έργου στην ανάδειξη ενός μοναδικού φυσικού μνημείου, των παράχθιων περιοχών της Νέδα, που τα τελευταία τρία χρόνια παρουσιάζουν αλματώδη τουριστική κίνηση με επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Δημοσίευση: Αυγούστου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τατούλης: «Συνεχίζουμε την άρση απομόνωσης των ιστορικών χωριών της ορεινής Τριφυλίας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator