ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "Χρησιμοποίησαν το Επιμελητήριο για να γίνουν Δήμαρχοι και Βουλευτές" - ΒΙΝΤΕΟ

0Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό στο Γραφείο του στο δημαρχείο Κορίνθου είχε ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας Σωτήρης Μουρίκης, με αιχμές για την διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Ο Σ. Μουρίκης συνεχίζει τον κύκλο επαφών και συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της Κορινθίας, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να ενημερώσει ταυτόχρονα για το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού του.
Μετά την συνάντηση σε δηλώσεις του ο δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Πνευματικός έκανε εφ' όλης της ύλης κριτική στον απερχόμενο πρόεδρο του επιμελητηρίου κ.Νανόπουλο.

Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "Χρησιμοποίησαν το Επιμελητήριο για να γίνουν Δήμαρχοι και Βουλευτές" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator