Ο πατέρας του Νίκου Παππά διορίστηκε νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ - ΝΔ: Μάλλον θα διορίστηκε με... κλήρωση

0



Η απόφαση της κυβέρνησης για τη «νέα εποχή» του οργανισμού

«Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ» ανέφερε με αποφασιστικό βλέμμα ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, ανακοινώνοντας ότι ο νέος πρόεδρος του κρατικοποιημένου οργανισμού θα είναι ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, σε μια απόφαση που προκαλεί εντυπώσεις.

Ο Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε πως πρόκειται για κίνηση γεμάτη σημειολογία, καθώς πρόκειται για ένα «ιστορικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ορίστηκε ο πολιτικός μηχανικός Σάββας Παναγιωτίδης, ο οποίος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι:

ο δικηγόρος Ακρίτας Καϊτατζής,
ο δικηγόρος (και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) Μανώλης Λαμτζίδης,
ο Φώτης Μπίμπασης (πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα»),
η δημοσιογράφος (και στέλεχος των ΑΝΕΛ) Όλγα Γιάννη,
η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα ως εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
ο περιφερειακός σύμβουλος Γαβριήλ Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και
ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!.
Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο πατέρας του Νίκου Παππά διορίστηκε νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ - ΝΔ: Μάλλον θα διορίστηκε με... κλήρωση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator