Η «ΑΝΕΜΗ» στον Αγ. Ιωάννη

0Είχαμε δεχθεί πρόσκληση για παράσταση στο γραφικό και όμορφο διαμέρισμα του Δήμου Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ του Δήμου της Πόλης μας ως συνήθως, δεν μας «χάλασε χατίρι» . Μας προσέφερε Ήχο και Φώς και χωρίς δεύτερη σκέψη εμείς, βρεθήκαμε εκεί , στην κεντρική πλατεία .

Είναι η σχέση που έχει χτιστεί για τα μερικά τελευταία χρόνια και που θέλει την «ΑΝΕΜΗ» να ανηφορίζει στον «Αγιάννη» για να δώσει παράσταση για τους συμπολίτες μας εκεί.

Μικρό το μέρος, όμως … αλήθεια, σφύζει από ζωή! Ντόπιοι, επισκέπτες για τον Αύγουστο και πολλά παιδιά ! Αισθανθήκαμε κολακευμένοι βλέποντας όχι μόνο όλα τα καθίσματα πιασμένα αλλά και τους γύρω χώρους , κατάμεστους από θεατές της παράστασης μας.

Ο Αγ. Ιωάννης, αποτελεί ένα ζωντανό διαμέρισμα του Δήμου Κορινθίων , με απίστευτα πολλούς φίλους του θεάτρου, με αξιοζήλευτη άποψη και μοναδικό σεβασμό γι αυτό. Αδιαμφισβήτητα , ο τόπος αυτός , όχι μόνο αγαπά όλες τις μορφές πολιτισμού αλλά με βεβαιότητα , δίνει μαθήματα πολιτισμού! Θα ήταν αρκετό να προσέξει κανείς με πόση προσήλωση παρακολουθούσαν τα παιδιά, δείγμα αγωγής από το σπίτι!

Για όσους , λίγους πιστεύουμε , δεν γνωρίζουν , οι κάτοικοι του Αγ.Ιωάννη δίνουν μαθήματα εξαιρετικής φιλοξενίας , ευγένειας και σεβασμού με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο κ.Τάσο Στέφη που μας υποδέχθηκε και δεν έφυγε από κοντά μας ούτε λεπτό , ενδιαφερόμενος πάντα για τις ανάγκες μας και ήταν αυτός που μας ξεπροβόδισε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από ένα παραδοσιακό δείπνο, που μας παρέθεσε , υπενθυμίζοντάς μας έμπρακτα την πατροπαράδοτη «Αγιαννιώτικη» φιλοξενία!

Ευχαριστούμε το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων για την ευκαιρία, ευχαριστούμε τον πρόεδρο του τοπικού Διαμερίσματος Δήμου Κορινθίων κ. Τάσο Στέφη για την άψογη φιλοξενία!

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η «ΑΝΕΜΗ» στον Αγ. Ιωάννη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator