Δεκαοκτάχρονος Ελληνοκύπριος ήρθε δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής

0



Δεκαοκτάχρονος Ελληνοκύπριος, ο Άγγελος Πελεκάνος, ήρθε δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής, που έγινε στην Τεχεράνη, και εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο.

Ο Άγγελος Πελεκάνος, 18χρόνων από το Πέρα Χωριό, υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά, η οποία με προθυμία ενέκρινε τη σχετική άδεια για να λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα. Ο διαγωνισμός διήρκεσε 10 συνολικά ώρες.

Στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής συμμετείχαν 304 διαγωνιζόμενοι από 83 διαφορετικές χώρες. Για τη μετάβαση της Κυπριακής Αποστολής Πληροφορικής το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συνεργάστηκε στενά με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ο Κύπριος αργυρός Ολυμπιονίκης της Πληροφορικής εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί στην Κύπρο, μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεκαοκτάχρονος Ελληνοκύπριος ήρθε δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator