Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ είναι δανεικός από τους γονείς μας

0


Διαβάζω άρθρα επί άρθρων τελευταία περί απαγόρευσης της Αλιείας στον Κορινθιακό ή οχι . Προφανώς και οι επαγγελματίες Ψαράδες θα όφειλαν να είναι οι πιο «ενσυνείδητοι», σε σχέση με την αλιεία σε μια περιοχή που το οικοσύστημα, κινδυνεύει να πέσει σε ανισορροπία , όπως είναι ο Κορινθιακός.

Το ζητούμενο είναι να αναγνωρίσει και να εντοπίσει κανείς μετά από έρευνα, ποια ομάδα ψαράδων , προκαλεί μεγαλύτερα προβλήματα . Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο : Οι Επαγγελματίες Αλιείς ; Ή οι Ερασιτέχνες ; Οι πρώτοι διαθέτουν μια αξιοθαύμαστη γκάμα εργαλείων για να κάνουν την Αλιεία τους αποδοτικότερη , οι «άλλοι», διαθέτουν μέσα σαφώς υποδεέστερα .

Αν το δούμε από άποψη κοινωνικών δικτύων , τότε τη μάχη των εντυπώσεων , κερδίζουν οι επαγγελματίες ! Μπορεί οι ερασιτέχνες να υπερτερούν σε αριθμό χαρούμενων φωτογραφιών κρατώντας εντυπωσιακά ψάρια, όμως οι επαγγελματίες νικούν κατά κράτος από πλευράς εντυπωσιακού όγκου αλιευμάτων , που τροφοδοτούν ολόκληρες ιχθυόσκαλες.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και η λύση θα έπρεπε να είναι :«ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΛΙΕΙΑΣ στον Κορινθιακό για όσο διάστημα χρειάζεται το οικοσύστημα να επανακάμψει» ! Οι επαγγελματίες ας επιδοτηθούν να ψαρέψουν σε άλλη θάλασσα , το κράτος μπορεί να το αντέξει, κι αυτό επειδή πρώτα απ` όλα , ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ , είναι δανεικός από τους γονείς μας, μας τον έδωσαν σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση, και τον ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΘΑΡΟ στα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών μας!

Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ είναι δανεικός από τους γονείς μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator