Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού Κορινθίας βγάζει στην επιφάνεια και καταγγέλλει...

0ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι και ο λαός βιώνουν τις τραγικές συνέπειες στην Υγεία από την πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την παραπέρα εμπορευματοποίησή της και το ακόμα μεγαλύτερο πετσόκομμα των σχετικών κρατικών κονδυλίων.
Είναι πλέον δεδομένο ότι ο λαός βάζει όλο και πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη για να πληρώσει φάρμακα, γιατρούς και εξετάσεις, ότι οι δημόσιες δομές Υγείας αγκομαχούν κάτω από το βάρος της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης, της επέκτασης των ελαστικών σχέσεων εργασίας, των τεράστιων ελλείψεων.
Από αυτή την κατρακύλα δεν γλυτώνει κανείς.
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού Κορινθίας βγάζει στην επιφάνεια και καταγγέλλει το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει από την καθυστέρηση των πληρωμών (πάνω από 6 μήνες) από τον ΕΟΠΥΥ εις βάρος οικογενειών πολλών από αυτών και με τους δύο γονείς άνεργους. Οι πληρωμές αφορούν λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες των παιδιών που δεν σηκώνουν αναβολές και καθυστερήσεις.
Μετά από συνάντηση με τη μία και μοναδική υπάλληλο!  που έχει να διευθετήσει 600 αιτήσεις κάθε μήνα!  μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι οικογένειες θα πάρουν τα χρήματα που έχουν ήδη δώσει μετά από 6 μήνες!  δηλαδή το 2018! Στο εντωμεταξύ αυτές οι οικογένειες θα συνεχίσουν να δανείζονται για να πληρώνουν τις συνεδρίες και θα συνεχίσουν να στερούν από τους ίδιους και τα παιδιά τους βασικά αγαθά.

Η κοροϊδία και τα παιγνίδια εις βάρος των λαϊκών οικογενειών πρέπει να τελειώσουν!
Αρκετή υπομονή κάναμε, αρκετά ανεχτήκαμε!

Απαιτούμε:

Την άμεση καταβολή των καθυστερούμενων και τρεχόντων πληρωμών σε όλες τις οικογένειες
Την στελέχωση των υπηρεσιών έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν και να εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις οι λαϊκές οικογένειες
Αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας
Δημοσίευση: Αυγούστου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού Κορινθίας βγάζει στην επιφάνεια και καταγγέλλει..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator