Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

0Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε στη Λευκή Νύχτα, που διοργανώνει την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Μια όμορφη βραδιά για τους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν µε εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Από το απόγευμα έως αργά το βράδυ, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους και από τις βιτρίνες, δρόμους της Κορίνθου.

Σε όλη τη διάρκεια του event, θα διαδραματίζεται παιχνίδι όπου θα μοιράζονται συνεχώς δώρα, από τα καταστήματα της πόλης.

Θα δίνονται στοιχεία που θα ακούγονται στο ηχητικό σύστημα, σχεδόν σε όλο το κέντρο αλλά και από τα ραδιόφωνα που θα κάνουν ζωντανή μετάδοση, από τα dj/radiobooth,με τους παρουσιαστές να δίνουν λεπτομέρειες για το που θα βρίσκονται οι κάρτες των δώρων, έτσι ώστε να τις ανακαλύπτουν οι ενδιαφερόμενοι παίχτες και με αυτόν τον τρόπο, πολύ απλά να κερδίζουν αυτό που θα αναγράφεται στην κάρτα.

Μουσική, χορός, παιχνίδια, διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο εμπορικό κέντρο της πόλης, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει και σημαντικές εκπτώσεις αλλά και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Κορίνθου
Βασίλης Γεώργαρης
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator