ΚΙΑΤΟ: Σε ρυθμούς Zumba τα Σικυώνια

0





Μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, μουσική, θετική ενέργεια, και πολύ χορό χάρισε στους παρευρισκόμενους η πιστοποιημένη Zumba Fitness Instructor Λένα Καραβάνη και τα μέλη της σχολής της «The Factory Κορινθία». Η ακούραστη και γεμάτη ενέργεια γυμνάστρια καθοδήγησε τα μέλη της σχολής της σ' ένα χαρούμενο γεμάτο θετική ενέργεια πρόγραμμα Zumba με πλούσιες χορογραφίες σε ρυθμούς oriental, reggeaton, latin, salsa, Bollywood, disco & samba την Τρίτη 11 Ιουλίου, το βράδυ, στις αποθήκες ΑΣΟ στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2017». Η εκδήλωση έδωσε μια ξεχωριστή νότα αισιοδοξίας, δύναμης και ενέργειας και χρωμάτισε τα φετινά «Σικυώνια» με μία διαφορετική ένταση.

Σίγουρα όσοι βρέθηκαν στις αποθήκες ΑΣΟ το βράδυ της 11ης Ιουλίου, είτε χορεύοντας Zumba, είτε παρακολουθώντας μικρούς και μεγάλους να βρίσκονται στους ρυθμούς της, πέρασαν τέσσερις και πλέον υπέροχες ώρες που τους γέμισαν με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Το Show θα παρουσιαστεί και στο Βραχάτι στις 6 Αυγούστου όπου θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, γεμίζοντας τη βραδιά τους με ενέργεια και κέφι!

Η Zumba είναι το μοναδικό πρόγραμμα χορού-γυμναστικής που συνδυάζει λάτιν μοτίβα από τη samba, τη salsa, το cha cha, το mambo και τη merengue με δυναμικές κινήσεις από το σύγχρονο hip hop με τους ανατολίτικους ρυθμούς του belly dance.

Στην Κορινθία πιστοποιημένη γυμνάστρια είναι η κ. Λένα Καραβάνη, η οποία διατηρεί το Γυμναστήριο «The Factory Κορινθία» στο Βέλο (Πατρών 102). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942-414347. Facebook: The Factory korinthia.
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Σε ρυθμούς Zumba τα Σικυώνια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator