Λίγα λόγια για τη φετινή διοργάνωση του Ziria Music Festival...

0



Φέτος, για πρώτη φορά, όλο το οικονομικό κομμάτι της διοργάνωσης οργανώνεται και αφορά εμάς. Από τα ποτά και τα φαγητά μέχρι οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ μας, είναι ευθύνη της συνεταιριστικής επιχείρησης ΣΥΘΑΣ που αποτελείται αυτή τη στιγμή από 11 Zirius και στο βουνό θα ενημερωθείτε για τους σκοπούς και τους στόχους της.

Πιστοί στο αρχικό μας πλάνο για ελεύθερη είσοδο και δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του τριημέρου, πρέπει να ισοσκελίσουμε τα έσοδα με τα έξοδα ώστε να μπορούμε κάθε χρόνο να συναντιόμαστε στο βουνό και να σκαρώνουμε όλα τα όμορφα, που από το 2009 ξεκινήσαμε. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε σύμμαχους τους μουσικούς, τους ξενοδόχους της περιοχής των Τρικάλων και της Καρυάς, τις τοπικές επιχειρήσεις που στηρίζουν εδώ και χρόνια τη διοργάνωση αλλά και όλους εσάς που με την παρουσία και τη συμμετοχή σας βοηθάτε να βελτιώνουμε χρόνο με το χρόνο το Ziria Music Festival. Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στη ΖΗΡΕΙΑ ΑΕ και το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου, που χωρίς αυτούς τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ο πήχης, με την πάροδο των χρόνων, έχει ανέβει πολύ ψηλά. Οι ηχητικές εγκαταστάσεις δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλα μεγάλα φεστιβάλ, οι εγκαταστάσεις για τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες βελτιώνονται συνεχώς και γενικά το όλο στήσιμο είναι, κατά γενική ομολογία, πολύ καλό ποιοτικά. Για να κρατήσουμε χαμηλά το κόστος της διοργάνωσης όλοι εμείς δουλεύουμε εθελοντικά εκατοντάδες ώρες, αλλά παρ’ όλα αυτά τα έξοδα είναι αρκετά. Αφού επιμένουμε να μην βάζουμε εισιτήριο και να μην έχουμε αντίτιμο για τις δράσεις του τριημέρου πρέπει να βγάλουμε τα έξοδα από τα είδη που πουλάμε. Έτσι κάθε τι που θα αγοράσετε στο βουνό είναι μια συνεισφορά στο στόχο αυτό και αν όλοι βάλουμε από λίγα ο στόχος γίνεται εφικτός. Παράλληλα φέτος προσπαθούμε να ανεβάσουμε πολύ την ποιότητα των προϊόντων και να συμπιέσουμε όσο γίνεται τις τιμές τους, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα είναι το μεγαλύτερο και το δυναμικότερο ...ever!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βγάλουμε αναμνηστικά μπλουζάκια και όχι μόνο. Πολλά αναμνηστικά θα σας περιμένουν στο βουνό και μια πολύ μεγάλη έκπληξη (κρύβω λόγια ακόμα). Αν όλοι όσοι αγαπούν το φεστιβάλ πάρουν ένα μπλουζάκι, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Καλούμε λοιπόν όλους τους Zirius να βοηθήσετε και να διαδώσετε αυτή την προσπάθεια, ώστε να ησυχάσουμε από το βραχνά αυτό και να αφιερωθούμε στα υπόλοιπα, που είναι κι αυτά που μας αρέσουν.

Τα πρώτα μπλουζάκια έφτασαν. Ξεκινάμε από σήμερα…

#ZiriaFestival #Ziria2016

Δημοσίευση: Ιουλίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λίγα λόγια για τη φετινή διοργάνωση του Ziria Music Festival..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator