Δημήτρης Ραψωματιώτης: Η προσωπικότητα μου στο rapsomatiotis.gr

0




Όταν έχεις μεγαλώσει σε μία κοινωνία και μια εποχή που οι γονείς σου φοβόντουσαν να εκφράσουν τις πεποιθήσεις τους, ο δάσκαλός σου, είπε πίσω από τη μισάνοιχτη πόρτα ότι το όνομα και μόνο του συμμαθητή σου, του δίνει αξία, και το δικό σου γίνεται παράδειγμα για επιβεβαίωσή του.

Όταν οι απορίες, τα ερωτήματα, οι διαφορετικές απόψεις, η άλλη φιλοσοφία και λογική γίνονται αιτίες για απογοήτευση, απομόνωση, προβληματισμό που παραλίγο να φτάσουν σε ακραίες εξελίξεις και πράξεις, έρχεται το πείσμα, το όραμα, που με δουλειά, με τη δύναμη και αλληλοϋποστήριξη της οικογένειας και την πάροδο του χρόνου, που αποδεικνύει τη σταθερότητα των απόψεών σου, τις ευχάριστες και πολύ δυσάρεστες καταστάσεις που βίωσες, την προσωπικότητα και την αξιοσύνη των παιδιών σου, σε κάνουν να νιώθεις ότι κάπου, τώρα πια, πατάς στέρεα και δυναμικά.

Οι προκλήσεις, τα προβλήματα και οι στόχοι γίνονται αιτία για νέες στρατηγικές και επιτυχίες.

Η οικογένεια, μαζί με το πείσμα και το όραμα, δίνουν τη δύναμη για συνεργασίες και για δουλειά, φέρνουν το αποτέλεσμα, διαμορφώνουν την προσωπικότητά μου.

Δημήτρης Ραψωματιώτης
Παρακολουθήστε τη διαδρομή μου από το site: www.rapsomatiotis.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Ραψωματιώτης: Η προσωπικότητα μου στο rapsomatiotis.gr"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator