Το πρόγραμμα του Loutraki Festival 2017

0



Ένα όραμα χρόνων, μια πηγαία ανάγκη, ένας τρόπος έκφρασης και δημιουργίας για το καλλιτεχνικό δυναμικό της περιοχής, πήρε σάρκα και οστά το Καλοκαίρι του 2015.

Το Loutraki Festival είναι γεγονός!

Με συνοδοιπόρο το ∆ήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων, αλλά και όλους όσους συστρατεύτηκαν σε αυτήν μας την προσπάθεια (και είναι πάρα πολλοί) θα βρεθούμε μαζί και το Καλοκαίρι του 2017 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Για να αναδείξουμε την κοινωνική αξία του πολιτισμού. Για να ξαναγεννηθεί η αισιοδοξία και η ελπίδα του αύριο. Για να νικήσουμε την καθημερινότητα και να βρούμε την ομορφιά της ζωής.
Οι προηγούμενοι στόχοι θα αποτελούσαν ωστόσο, θεωρητικά αφηγήματα και ευγενείς φιλοδοξίες, εάν δεν στηρίζονταν πέραν των αξιόλογων χορηγών και στην αγάπη του κοινού. Ενός κοινού που μας συμπαραστάθηκε και μας ενθάρρυνε από το ξεκίνημα μας έως και σήμερα.
Για αυτό ο διάλογος που ανοίξαμε μαζί του δεν θα μείνει ημιτελής.

Πελοπίδας Μαυρόπουλος
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FESTIVAL 2017


Περαιτέρω πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση για το Φεστιβάλ θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας www.loutrakifestival.com και στο Facebook https://www.facebook.com/loutrakifestival/

Καλλιτεχνική/Οργανωτική Επιτροπή Loutraki Festival

Σύλλογος Φίλων Μουσικής:
Πελοπίδας Μαυρόπουλος
Βασίλης Πιερρακέας
Παναγιώτης ∆ρίτσας
Τάκης Λυκομήτρος
Χρήστος Ζερβός

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων:
Αναστάσιος Σακελλαρίου: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Παραγωγή – Οργάνωση:
Έλλη Ρουμπέν: Υπεύθυνη Οργάνωσης και Παραγωγής
Έλενα Χριστάκου: Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Ζαφειρένια Μπροκαλάκη: Σύμβουλος Marketing & Ανάπτυξης
Μαρία Ράπτη: Σχεδιασμός Εντύπων, Αφισών
Στέλιος Σοφός, Ολίβια Στέφη: Κατασκευή Ιστοσελίδας

Συνεργάτες Loutraki Festival:
Αλέξης Κωστάλας: Παρουσιαστής
∆ημήτρης Στάμου: Δημοσιογράφος
Μίλτος Παπαδημητρόπουλος: Αρχιτέκτων
Βιβή Γιαλού: Υπεύθυνη Marketing Lto
Δημοσίευση: Ιουλίου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πρόγραμμα του Loutraki Festival 2017"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator