Μας δουλεύει ο Σκουρλέτης: Ακολουθούμε πολιτική λιτότητας αλλά είναι… light και ήπια - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πετύχει κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων σήμερα, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

«Επιχειρήσαμε να το κάνουμε πράξη και μέσα από πολύμηνη και θα έλεγε κανείς ακραία διαπραγμάτευση που οδήγησε στον επώδυνο συμβιβασμό του 2015 και στις εκλογές» είπε, παραδεχόμενος για πρώτη φορά ότι ο τρόπος διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης «πρώτη φορά αριστερά» ήταν ακραίος.

«Προφανώς δεν είχαμε τη δημοκρατική νομιμοποίηση μετά την υπογραφή της συμφωνίας να συνεχίσουμε και γι’ αυτό πήγαμε σε εκλογές… Είχαμε το θάρρος να πάμε σε εκλογές (…). Καθείς πρέπει να βλέπει την επιλογή σε σχέση με το τι δυνατότητες είχε. Η άλλη επιλογή θα οδηγούσε σε μια τυφλή σύγκρουση με απρόβλεπτες συνέπειες που θα οδηγούσε σε βίαιη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού» πρόσθεσε, αναφερόμενος εμμέσως στο σενάριο του Grexit και επιστροφής στη δραχμή.



Στην συνέχεια, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή για τα σκληρά μέτρα που έχει νομοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτά που περάσαμε εμείς είναι πολύ πιο light, πολύ πιο ήπια απ’ αυτά που πέρασαν με βία, με ΜΑΤ, από το 2010 μια ακραία πολιτική λιτότητας. Η πολιτική η οποία εφαρμόζεται από ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ προφανώς δεν ξεφεύγει από το να είναι πολιτική λιτότητας αλλά είναι πολύ πιο ήπια. Αυτό πιστοποιείται απ’ τα ίδια τα νούμερα» απάντησε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μας δουλεύει ο Σκουρλέτης: Ακολουθούμε πολιτική λιτότητας αλλά είναι… light και ήπια - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator