ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Παρατημένα προκάτ isobox και αδιαφορία του Δήμου Λουτρακίου

0

Καλημέρα σας.

Επικοινωνώ μαζί σας για να κοινοποιήσω ένα θέμα που χρονίζει.

Στην περιοχή "Γαλότα" Ισθμού Κορίνθου που κατοικώ στη συμβολή των οδών Διογένους και Στρεψιάδους εργολάβος που έφτιαξε συγκρότημα μεζονετών έχει παρατήσει εδώ και 8 έτη περίπου 2 isobox σε παρακείμενο οικόπεδο.

Προσωπικά εγώ έχω ενοχλήσει το Δήμο Λουτρακίου άπειρες φορές για να γίνει απομάκρυνσή τους αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο ένα μάλιστα isobox υπάρχει ακόμα και το τηλέφωνο του συνεργείου του εργολάβου, τον οποίο επίσης έχω ενοχλήσει αρκετές φορές και με διαβεβαίωνε ότι θα τα μετακινήσει άμεσα.

Αποτέλεσμα είναι στο σημείο να συγκεντρώνονται ποντίκια, αδέσποτα σκυλιά (για τα οποία φυσικά και έχω ενοχλήσει το Δήμο και επίσης δεν έχει γίνει τίποτα) ενώ δίπλα παίζουν μικρά παιδιά.

Να σας τονίσω ότι πρόκειται για περιοχή με σχέδιο πόλης και όχι εκτός σχεδίου περιοχή.

Τελευταίο καταφύγιο υποβολής παραπόνων είναι το δικό σας site μήπως ενδιαφερθεί κάποιος υπεύθυνος.

Σας παραθέτω φωτογραφίες.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Παρατημένα προκάτ isobox και αδιαφορία του Δήμου Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator