Εξεταστική για τα συριζοτρόλ!

0



Του Θανάση Χειμωνά

Έχω γράψει δεκάδες κείμενα για τα συριζοτρόλ. Λογικό άλλωστε αφού πρόκειται για μια κατάσταση την οποία έχω βιώσει και βιώνω στο πετσί μου. Δεν είμαι ωστόσο ο μόνος. Το θέμα του διαδικτυακού παρακράτους του κυβερνώντος κόμματος έχει απασχολήσει πολλούς άλλους αρθρογράφους ενώ έχει «παίξει» και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ουσιαστικό αποτέλεσμα πάντως δεν υπάρχει.

Τα συριζοτρόλ συνεχίζουν ανενόχλητα το έργο τους, προπαγανδίζοντας, υβρίζοντας, λασπολογώντας και στοχοποιώντας. Η μοναδική θετική εξέλιξη υπήρξε το ξεσκέπασμα του διαβόητου «Άτακτου» ο οποίος –αν και παρουσιαζόταν με άβαταρ τον Άρη Βελουχιώτη- αποδείχθηκε πως ήταν πρώην χρυσαυγίτης ο οποίος «αξιοποιήθηκε» από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του δημοφιλούς προφίλ του στο Twitter. Η αποκάλυψη αυτή όμως δεν προήλθε από κάποια δημοσιογραφική έρευνα αλλά από άλλους χρήστες των σόσιαλ μίντια οι οποίοι και κατόρθωσαν να τον ξετρυπώσουν.

Αναρωτιέμαι λοιπόν… Μήπως έχει φτάσει η ώρα να συζητηθεί το θέμα των συριζοτρόλ στην ελληνική βουλή; Η, ακόμα καλύτερα, να δημιουργηθεί μια εξεταστική επιτροπή- έστω και από την επόμενη κυβέρνηση;

Να προσπαθήσουμε να μάθουμε βρε παιδί μου τι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Τι καπνό φουμάρουν. Φυσικά, η διαδικτυακή ανωνυμία πρέπει να είναι σεβαστή. Αυτό όμως παύει να ισχύει όταν τελούνται αξιόποινες πράξεις. Και, στα μάτια μου, το να υποδαυλίζεις την βία εναντίον συγκεκριμένων προσώπων μετά από εντολές των κομματικών αφεντικών σου, ναι, αποτελεί αξιόποινη πράξη. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ακούγεται ευρέως πως ένας από τους διαχειριστές κορυφαίου τρολολογαριασμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος την κυβέρνησης.

Πέρα από όλα αυτά όμως, αξιόποινη πράξη είναι και ένας παράνομος διορισμός. Και δεν είναι λίγες οι φορές που διέρρευσαν ΦΕΚ προσλήψεων στο Δημόσιο ατόμων των οποίων το μοναδικό προσόν ήταν το ότι στήριζαν τον Πεφωτισμένο Ηγέτη Αλέξη Τσίπρα.

Ελπίζω το ταπεινό αυτό αρθράκι μου να διαβαστεί από κάποιον βουλευτή. Ή, ακόμα καλύτερα, να καταλήξει στο λάπτοπ κάποιου αρχηγού κόμματος. Νομίζω πως αυτά που θα βγουν στο φως θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Πηγή Liberal
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξεταστική για τα συριζοτρόλ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator