Προαστιακός: Καταργείται το δρομολόγιο Αεροδρόμιο-Κιάτο-Αεροδρόμιο

0



Αλλαγές έρχονται στα δρομολόγια του προαστιακού που φέρνουν μείωση στον χρόνο των μετακινήσεων, ενώ άλλα δρομολόγια καταργούνται.
Αναλυτικά οι αλλαγές:

Καταργείται η γραμμή Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο και δημιουργούνται δυο νέες γραμμές, με κεντρικό άξονα/κόμβο την Αθήνα (Σταθμό Λαρίσης):

α) η γραμμή Αθήνα – Αεροδρόμιο – Αθήνα και

β) η γραμμή Αθήνα – Κιάτο – Αθήνα.

Η Προαστιακή γραμμή Πειραιάς – Χαλκίδα – Πειραιάς τροποποιείται.

Θα λειτουργεί η γραμμή Πειραιάς – Αθήνα – Πειραιάς (τοπικό δρομολόγιο) και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, με τις δύο γραμμές να έχουν ανταπόκριση στο Σταθμό των Αθηνών.

Αναλυτικά οι νέες προαστιακές γραμμές που θα λειτουργήσουν από 30/7/2017 είναι:

Προαστιακή Γραμμή Αθήνα – Αεροδρόμιο – Αθήνα:

Η γραμμή θα συνδέει απευθείας το Αεροδρόμιο “ Ελευθέριος Βενιζέλος” με το κέντρο της Αθήνας και αντίστροφα, καθώς και τον Πειραιά, με καθημερινά δρομολόγια ανά μία ώρα. Δρομολόγια θα εκτελούνται και στο τμήμα Αεροδρόμιο – ΣΚΑ προκειμένου να υπάρχει σύνδεση με το σιδηροδρομικό άξονα προς Βόρεια Ελλάδα.

Προαστιακή Γραμμή Αθήνα – Κιάτο – Αθήνα:

Η γραμμή θα συνδέει απευθείας το Κιάτο με το κέντρο της Αθήνας και αντίστροφα, με καθημερινά δρομολόγια ανά μία ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του Κιάτου, με μετεπιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην Πάτρα.

Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν από την γραμμή του Κιάτου προς το Αεροδρόμιο και αντίστροφα θα υπάρχει μετεπιβίβαση στο σταθμό Κάτω Αχαρναί.

Προαστιακή Γραμμή Πειραιάς – Αθήνα – Πειραιάς και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα:

Η γραμμή θα συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με το κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια με την Χαλκίδα και αντίστροφα. Θα υπάρχουν και ανταποκρίσεις με Αεροδρόμιο για το επιβατικό κοινό που αναχωρεί από το σταθμό του Πειραιά.

Από την Κυριακή 30/7/2017, η αμαξοστοιχία 884 Αθήνα-Καλαμπάκα, θα αναχωρεί νωρίτερα, στις 8:20 το πρωί, αντί 8:27 που ισχύει σήμερα.
Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προαστιακός: Καταργείται το δρομολόγιο Αεροδρόμιο-Κιάτο-Αεροδρόμιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator