Γεια σου... Καρανίκα γίγαντα!

0



Διέλαθε της προσοχής το γεγονός ότι οι αναρτήσεις του μεγάλου μυαλού του Μαξίμου, Καρανίκα, είχαν στόχο τη Νέα Δημοκρατία. Οι αναφορές που έγιναν αντικείμενο συζήτησης αφορούσαν μεν το «όλοι μαζί μπορούμε» και τον Σαββόπουλο, όμως, οι προσβλητικές εκφράσεις που γράφτηκαν συνδέθηκαν άμεσα με τη Νέα Δημοκρατία. Και στην πρώτη του ανάρτηση ο Καρανίκας αλλά και στη δεύτερη λέει ότι: «Ενόχλησε κάποιους αυτό που ανέβασα προχθές για το ήθος αυτών που ψηφίζουν ΝΔ και ταιριάζει να είναι φασίστες και δημοκράτες, ρατσιστές και ευαίσθητοι, τίμιοι και λαμόγια, με το κράτος αλλά και τις offshore, με τον θεό αλλά και το έγκλημα, την εκμετάλλευση του ανθρώπου. Ενοχλήθηκαν κάποιοι και κάποιες γιατί είδαν προφανώς τον εαυτό τους και το κόμμα τους που κυβερνούσε δεκαετίες και κατέστρεψαν την χώρα, σε αυτά που έγραφα. Λογικό!».

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού της… χώρας επιτίθεται και σε συντρόφους του λέγοντας: «Ενοχλήθηκαν όμως και κάτι αριστεροί της γενιάς του '60 που μάθανε να γλεντάνε στις ταβέρνες και τις παρέες με τραγούδια του Σαββόπουλου».

Το δεύτερο πολύ λίγο μας αφορά, η επίθεση όμως σε μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού δεν μπορεί να περνά απαρατήρητη και σίγουρα όχι ατιμώρητη. Προφανώς και ο Καρανίκας χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, αφού κανείς δεν του τραβάει το αυτί. Επομένως οι απόψεις του εκφράζουν και το Μαξίμου.

Όσοι λοιπόν ψηφίζετε ή στηρίζετε Νέα Δημοκρατία είστε ρατσιστές, λαμόγια, φασίστες, προάγετε το έγκλημα, έχετε offshore, πιστεύετε στο Θεό, είστε υπέρ της εκμετάλλευσης του ανθρώπου.

«Να βγάλουμε τα λεφτά μας έξω, να βασανίσουμε μετανάστες, να βρίσουμε τους γκέι, να χτίσουμε αυθαίρετα, να μπαζώσουμε την παραλία μπροστά στο εξοχικό μας, να αφήσουμε απλήρωτους τους εργαζόμενους, να πληρώσουμε να πάρουμε πτυχίο… να κάνουμε το σταυρό μας, να πάμε εκκλησία, να ψηφίσουμε δηλαδή ΝΔ».

Αυτά είπε ο πρώην μπάρμαν και νυν θεωρητικός της κυβέρνησης. Επομένως, συνάγουμε το συμπέρασμα ότι όποιος… τολμά να ψηφίζει ΝΔ αυτομάτως μπαίνει στην ομάδα των ρατσιστών, των αυθαιρετούχων, των βασανιστών μεταναστών, αυτών που δεν πληρώνουν τους υπαλλήλους τους, όσων πληρώνουν να πάρουν πτυχίο.

Και συνάγουμε επίσης το συμπέρασμα ότι όποιος είναι αριστερός δεν είναι λαμόγιο, δεν βγάζει τα λεφτά του στο εξωτερικό, παίρνει με την αξία του το πτυχίο, είναι καλός εργοδότης, συμπαθεί τους μετανάστες και τους γκέι και δεν… πάει στην εκκλησία.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά επικίνδυνη συμπεριφορά που θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. «Τα είπε ο Καρανίκας; Και τι έγινε, ένας ανόητος είναι».

Δυστυχώς έχει θέση στον μηχανισμό του Μαξίμου, είναι κολλητός του Τσίπρα και προφανώς πληρώνεται μια χαρά για να τον συμβουλεύει. Έχει έναν θεσμικό ρόλο, τον πληρώνει ο ελληνικός λαός κι όχι μόνο οι αριστεροί. Τον πληρώνουν και οι δεξιοί τους οποίους βρίζει, αλλά μάλλον τους ξέρει καλά.

Όμως, γιατί δεν ρωτά τον Σταθάκη, τον Τσακαλώτο, τη Θεανώ Φωτίου για το ποιοι και πώς βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό; Γιατί δεν ρωτά τους δεκάδες «αριστερούς» εργοδότες που δεν πληρώνουν τους εργαζόμενούς τους; Γιατί δεν ρωτά τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι εργοδότης στην Αυγή και στο «Κόκκινο» και οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι;

Γιατί ο Καρανίκας δεν ρωτά το συνεταιράκι του Τσίπρα για μετανάστες και γκέι και για τα δικαιώματά τους; Ο Δημήτρης Καμμένος δεν συγκυβερνά με τον Καρανίκα αλλά βρίζει τους γκέι και τους Εβραίους;

Όσο για τις offshore γιατί δεν ρωτά τον Παππά τι ξέρει για την υπεράκτια της Αυγής; Για τα ταξίδια στη Βενεζουέλα και τους «περίεργους» Κύπριους επιχειρηματίες;

Είναι κακοί όσοι πάνε στην Εκκλησία γιατί είναι και δεξιοί, αποφαίνεται ο τεράστιος αυτός εγκέφαλος. Μα γιατί δεν ρώτησε τον Τσίπρα που δεν έχει αφήσει αφίλητο χέρι παπά στην Ελλάδα; Γιατί δεν ρωτά τον Φίλη και τον Γαβρόγλου που έχουν παραδώσει το υπουργείο Παιδείας στην Αρχιεπισκοπή;

Να φανταστούμε τέλος ότι όσοι αριστεροί πήραν το πτυχίο τους (γιατί οι περισσότεροι είναι αιώνιοι φοιτητές) το πήραν γιατί το άξιζαν. Κι επίσης κανείς αριστερός δεν έχει αυθαίρετο στη χώρα αυτή, μόνον οι δεξιοί.

Αυτός είναι λοιπόν ο επικίνδυνος σύμβουλος του Τσίπρα. Ένα κράμα αμορφωσιάς, βλακείας, αριστερής παρακμής και αμετροέπειας. Ένας κανονικός αριστερός δηλαδή που βρίζει πιθανότατα το 30% του ελληνικού λαού που ψηφίζει δεξιά. Κι αυτός ο άνθρωπος παίρνει κανονικά τα μισθά του. Κανείς δεν τον επιπλήττει για τις βλακείες που γράφει στα διαλλείματα της εκπομπής της Μενεγάκη.

Όμως, ο Καρανίκας είναι ένας ανύπαρκτος και τίποτε άλλο. Η λογική του, όμως, είναι η αριστερή ιδεολογία του διχασμού. «Πας μη αριστερός βάρβαρος και κακός που πρέπει να συντριβεί».

Είναι η θεωρία που κυριαρχεί στον πόλεμο που έχει ανοίξει η αριστερά. Θα την βρει μπροστά της, ειδικά τώρα που το ηθικό πλεονέκτημα έχει πάει περίπατο και που οι διάφοροι Καρανίκες της χώρας αυτής θα πεταχτούν στον Καιάδα σαν απόβλητα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεια σου... Καρανίκα γίγαντα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator