Παραλήρημα Πολάκη: Θα σας κάνουμε Σοβιετία φιλελέδες [εικόνα]

0



Για ακόμη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εμφανίζεται προκλητικός σε δημόσιες τοποθετήσεις του.

Αυτη την φορά με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο κ.Πολάκης με φωτογραφία του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Παππά αγκαλιά και την φράση «Η Ελλάς κατακτά το διάστημα», το σχόλιο του υπουργού με τεχνοτροπία σοσιαλιστικού ρεαλισμού που θυμίζει αισθητική Ενβέρ Χότζα της κομμουνιστικής Αλβανίας γράφει άκρως προκλητικά «Οχι Κολομβία, ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου».

Δείτε την ανάρτηση του:


Και όλα αυτά ενώ μόλις προχθές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στήριξε δημόσια τον κ.Πολάκη, στην επίσκεψη του στο Υπουργείο Υγείας.

Το σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη για την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραλήρημα Πολάκη: Θα σας κάνουμε Σοβιετία φιλελέδες [εικόνα]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator