Στο έλεος... του Τόσκα και του Πολάκη

0



Διαβάζουμε στους τίτλους των ειδήσεων: «Αγριά νύχτα στα Εξάρχεια», «Νύχτα τρόμου στο κέντρο», «Σοβαρά επεισόδια και δύο αστυνομικοί τραυματίες στο Πολυτεχνείο».

Αναρωτιόμαστε. Τελικά δεν απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις στην περιοχή ο Τόσκας; Τελικά μόνο για τους συνδικαλιστές αστυνομικούς ίσχυε το… αριστερό απαγορευτικό;

Φαίνεται ότι πράγματι τα Εξάρχεια παραδόθηκαν και με την υπογραφή του υπουργού Δημόσιας Αταξίας, στα χέρια των μπαχαλάκηδων. Το μόνο που μένει είναι να βάλουν μπάρες και διόδια και να μην αφήνουν να περάσει κανένας… μη αναρχικός ή μη Συριζαίος.

Η προστασία που προσφέρει ο υπουργός Τόσκας στους αναρχικούς δεν έχει πλέον όριο. Είναι απροκάλυπτη και απροσχημάτιστη. Απαγόρευσε την ειρηνική πρόσκληση της ΠΟΑΣΥ για να βρουν μια λύση για τα Εξάρχεια και την ίδια νύχτα διαλύθηκαν τα πάντα στην περιοχή. Μολότοφ, ξύλα, καταστροφές, τραυματισμοί αστυνομικών όμως και τι έγινε; Ο Τόσκας απαγόρευσε τη συγκέντρωση γιατί φοβήθηκε μη γίνουν… επεισόδια;

Η κατάσταση στο θέμα της ασφάλειας είναι τραγική. Δεν θα περίμενε κανείς να υπάρξουν παραιτήσεις από τους υπεύθυνους. Όταν δεν υπάρχει ίχνος τσίπας για όσα συμβαίνουν στα Εξάρχεια και κανείς δε δείχνει να συγκινείται, γιατί να περιμένουμε παραίτηση από τον Τόσκα; Ή γιατί να περιμένουμε να τον πετάξει έξω από την κυβέρνηση ο Τσίπρας;

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν δρα μόνος του. Εντολές εκτελεί και ακολουθεί τη γραμμή που έχει χαράξει το Μαξίμου. Το ίδιο κάνουν και όλοι οι υπουργοί. Και ο πρωθυπουργός, αν και ανίκανοι, τους επιβραβεύει. Για δείτε τι γίνεται με τον Πολάκη. Επιτίθεται με εξευτελιστικό τρόπο στη Δικαιοσύνη και ο Τσίπρας τι κάνει; Επισκέπτεται το υπουργείο Υγείας για να… επιβραβεύσει την προσφορά του στα νοσοκομεία που καταρρέουν αλλά και να τον σιγοντάρει λέγοντας χαρακτηριστικά “εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνούμε τα θεσμικά εμπόδια».

Δεν είναι τελικά θέμα προσώπων. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι κι αν θέλουμε να ξεφορτωθούμε τους Τόσκες και τους Πολάκηδες απλά θα πρέπει να κόψουμε το κεφάλι.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο έλεος... του Τόσκα και του Πολάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator