ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει - ΒΙΝΤΕΟ

0



Φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο κλήθηκε να αντιμετωπίσει νωρίς σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιάτου.

Συγκεκριμένα στις 09:00 σήμερα το πρωί οδηγός του αυτοκινήτου κινούμενος από Κιάτο προς Ξυλόκαστρο είδε πυκνό καπνό να βγαίνει απο το αυτοκίνητο του.
Παρά τις αρχικές προσπάθειες του ιδιοκτήτη, περαστικών και αργότερα της Π.Υ. Κιάτου με δύο οχήματα το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές ζημιές αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς.
Σημειώνουμε ότι το περιστάτικό σημαιώθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού ο οποίος τη γλύτωσε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυσοσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου.








Δημοσίευση: Ιουλίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator