Ο Γιάννης Ζουγανέλης ομολογεί δημοσίως πως δεν αντιλαμβάνεται όταν τον παρουσιάζουν σαν τον ηλίθιο της παρέας - ΒΙΝΤΕΟ

0«Ολα ήταν προσχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια...» τονίζει ο Γιάννης Ζουγανέλης στο TOC για τον σάλο που ξέσπασε με το «κόψιμο» του Σαββόπουλου.

«Ολα ήταν προσχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια...», λέει πρώτα απ' όλους στο TheTOC ο Γιάννης Ζουγανέλης. «Ντράπηκα που μου συνέβη αυτό. Δεν τ' αξίζω» είπε για το σάλο που δημιουργήθηκε στο Διαδίκτυο σε σχέση με το «επεισόδιο» με το Διονύση Σαββόπουλο στη μεγάλη συναυλία του «΄Ολοι μαζί μπορούμε» την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Γιάννης Ζουναγέλης μιλάει δίνοντας διευκρινήσεις για το περιστατικό της «διακοπής» της εμφάνισής του στη μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο και ξεκαθαρίζει πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως γράφεται...  «Αποδέχτηκα την πρόταση του Διονύση Σαββόπουλου να συμμετάσχω στη συναυλία γιατί τη θεώρησα πολύ τιμητική. Κι εκείνος αποδέχτηκε τη δική μου να φτιάξω ένα κείμενο και να διασκευάσω το κομμάτι του "Τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε" στο "Το χειμώνα ετούτο ... μας ξαναπηδήξανε...."  κάνοντας σάτιρα σ' αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τις "εισαγόμενες" πολιτικές. Κι ήταν προσχεδιασμένο αφού ολοκληρώσω το κείμενο και το διασκευασμένο τραγούδι, να έρθει στη σκηνή και να πει: "Πω πω, μου το χάλασες το κομμάτι..." Ηταν προβαρισμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν υπήρχε τίποτα που δεν είχε προετοιμαστεί» αναφέρει ο κ. Ζουγανέλης.

Ο ίδιος νιώθει πολύ άσχημα για την υποδοχή που είχε αυτό το στιγμιότυπο της συναυλίας με δεκάδες σχόλια στα social media. «Επειδή γράφονται διάφορα να ξέρετε ότι η συναυλία ήταν πάρα πολύ προετοιμασμένη σε όλα τα επίπεδα. Νομίζετε ότι ο Σαββόπουλος θα άφηνε τίποτα στην τύχη; Προς τιμήν του, η συναυλία αυτή δουλεύεται πάνω από 2 μήνες...».

Και συνεχίζει: «Μιλάμε για μια μεγαλειώδη συναυλία που δεν είχε καμία διχαστική λογική. Γιατί γίνεται σήμερα αυτός ο χαμός στα social media; δεν καταλαβαίνω.  Είμαστε άξιοι των επιλογών, μας λοιπόν. Επίσης μου κάνουν εντύπωση όσοι υβρίζουν την προσφορά του "΄Ολοι μαζί μπορούμε". Δεν πρόκειται για ένα λαό που δεν ξέρει τι του συμβαίνει;...»

Ο Γιάννης Ζουγανελης μας μιλά και για το «στόχο» της διασκευής. Σε ποιούς αναφερόταν όταν είπε; «Το χειμώνα ετούτο ... μας ξαναπηδήξανε....ΔΝΤ, εταίροι μας αποπλανήσανε.... είπαν θα μας σώσουν, κι όμως, μας πηδήξανε...».

«Αναφέρομαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση». «Κι όχι στην Κυβέρνηση;» τον ρωτήσαμε.

«Τώρα τι διευκρίνηση είναι αυτή; Αναφέρομαι στους πάντες. Η σάτιρα αναφέρεται στους πάντες. Εχει στόχο προς όσους συμβάλουν σ' αυτή την πολιτική: Την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση και σ' όλους τους μνημονιακούς. Αν το προσωποποιούσα σημαίνει ότι θα ξέχναγα τι έκαναν οι προηγούμενοι. Αυτό ήθελε κι ο Σαββόπουλος. Δεν μπορείς τη σοφία να την απαξιώνεις τόσο» αναφέρει και προσθέτει:

«Κι εγώ είπα κάτι επίσης - με την έγκριση πάντα του Σαββόπουλου: "Ηθελα να ενταχθώ στο "΄Ολοι μαζί τα φάγαμε" κι επειδή δεν τα κατάφερα, τελικά εντάχθηκα στο "Ολοι μαζί μπορούμε". Αυτός είναι αυτοσαρκασμός!»

Και καταλήγει: «Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι μια μεγάλη περίπτωση νεοέλληνα. Και γιατί έχει αυτές τις αντιλήψεις, και γιατί έχει προσφέρει απλόχερα με την ποίησή του σε όλο αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν και το παρόν με μια ποιητικότητα. Τον θεωρώ μέγιστο καλλιτέχνη και Ελληνα διεθνούς ακτινοβολίας με τέχνη που αφορά όλο τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο με την χθεσινή εμφάνιση του Γ. Ζουγανέλη στο Καλλιμάρμαρο:

Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιάννης Ζουγανέλης ομολογεί δημοσίως πως δεν αντιλαμβάνεται όταν τον παρουσιάζουν σαν τον ηλίθιο της παρέας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator