Ο Κορίνθιος Γιώργος Τέσσης στα "σαλόνια" της Β’ Αθηνών μετά από τη δεκάμηνη θητεία του στην ακριτική Θεσπρωτία

0Ο Κορίνθιος Γιώργος Τέσσης μετά από τη δεκάμηνη θητεία του στην ακριτική Θεσπρωτία μετακομίζει στα σαλόνια της Β’ Αθηνών. Συγκεκριμένα μετακινείται από τομεάρχης Θεσπρωτίας στην αντίστοιχη θέση στην Β1 Αθηνών.

Η μετακίνηση του κ. Τέσση μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι αιτιάσεις ότι λόγω του επιτυχημένου και κυρίως ενωτικού ρόλου που είχε διαδραματίσει στην Ηγουμενίτσα, μετακινήθηκε στη ζούγκλα της Β1 Αθηνών δεν να είναι αρκετές. Φαίνεται ότι η απόσταση που τον χώριζε από την Κορινθία, ήταν εμπόδιο στα πολιτικά του σχέδια και αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν να τον φέρουν πιο κοντά στην Κορινθία.
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Κορίνθιος Γιώργος Τέσσης στα "σαλόνια" της Β’ Αθηνών μετά από τη δεκάμηνη θητεία του στην ακριτική Θεσπρωτία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator