Μια Βουλή… για τα πανηγύρια συνεχίζει να δίνει (κακόγουστες) παραστάσεις

0Τους είδαμε και τους… θαυμάσαμε για ακόμη μια φορά. Μια Βουλή… για τα πανηγύρια συνεχίζει να δίνει κακόγουστες παραστάσεις, απαξιώνοντας το επίπεδο του δημοσίου βίου, προκαλώντας αποστροφή στους πολίτες, και σπρώχνοντας την κοινωνία στα άκρα.

Η συζήτηση στη Βουλή ήταν προγραμματισμένη για την οικονομία. Τελικά, καταλήξαμε να μιλάμε πάλι για ισοβίτες, εμπόρους ναρκωτικών και… τρομοκρατία. Θλιβερή η εικόνα του πολιτικού συστήματος, που, μετά από 7 χρόνια μέσα σε μια βαθιά, σύνθετη και πολυεπίπεδη κρίση, αδυνατεί ακόμη να κατανοήσει ότι αποτελεί το ίδιο κεντρικό συστατικό στοιχείο του προβλήματος.

Θα έλεγε φυσικά κανείς ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να τους ψηφίζουμε. Το πραγματικό πρόβλημα έγκειται στην έλλειψη αξιόπιστων και σοβαρών εναλλακτικών λύσεων. Έχουμε τον λαϊκισμό των λαϊκιστών, και τον λαϊκισμό των… αντι-λαϊκιστών, με περίσσευμα από δόσεις υστερικών φωνών. Τσιρίδες υστερίες.

Τι κατάντημα, Θεέ μου…

Μαρίκα Λυσιάνθη
Πηγή Υστερόγραφα
Δημοσίευση: Ιουλίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια Βουλή… για τα πανηγύρια συνεχίζει να δίνει (κακόγουστες) παραστάσεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator