Η Ελλάδα Τσίπρα και Καμμένου: Ντροπή, οργή, απαισιοδοξία

0



Το εκρηκτικό μείγμα που οδηγεί τον ελληνικό λαό σε συλλογική αποχαύνωση – Τι δείχνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων

Η κατάσταση που παγιώνεται από τη διακυβέρνηση των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου καταγράφεται πλέον ως ποιοτικό στοιχείο σε όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης.

Του Κώστα Τσιτούνα

Το πιο σοβαρό στοιχείο δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Ούτε βεβαίως οι αναλύσεις επί της πρόθεσης ψήφου και των ποσοστών που θα πάρουν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Το πιο ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας εδραιώθηκαν ο φόβος, η ανασφάλεια και η απαισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός έχει πειστεί ότι η Ελλάδα τελείωσε και ότι δεν πρόκειται να έρθουν… καλύτερες ημέρες.

Οι τάσεις της MRB για τον Ιούνιο, που έκλεισε και η αξιολόγηση είναι ενδεικτικές του τι συμβαίνει στη χώρα.

Η λέξη «οργή» εκφράζει σε ποσοστό 62,3% περισσότερο τους πολίτες για το παρόν και το μέλλον της χώρας και ακολουθεί η λέξη «ντροπή» με ποσοστό 56%.

Σε ό,τι αφορά τους δείκτες αισιοδοξίας και συγκεκριμένα στο ερώτημα πώς πιστεύετε ότι πάνε τα πράγματα γενικά στη χώρα μας, το 92,4% απαντά «Πολύ Άσχημα - Αρκετά Άσχημα».

Δημιουργείται λοιπόν ένα εκρηκτικό μείγμα, το «management της οργής» όπως πολλοί το αποκαλούν, η λεγόμενη συστημική προπαγάνδα η οποία έχει κύριο στόχο την πλήρη αποπολιτικοποίηση της κοινωνίας και την μετακίνησή της σε πολιτικό λήθαργο, σε ηθική απάθεια και σε συλλογική αποχαύνωση.

Η συστημική προπαγάνδα που διοχετεύθηκε στους πολίτες από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων, έπεισε την ψυχολογία της μάζας, πως ότι και να γίνει, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Οι αντιστάσεις του λαού εξουδετερώθηκαν και η αριστερίζουσα συγκυβέρνηση με τις δεξιές αποχρώσεις (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.), κάλυψε τις φαντασιώσεις των πολιτών περί δήθεν δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων…

Όλο το «παιχνίδι» στήθηκε με τρόπο… χειρουργικό.

Η λαϊκή οργή για την υποδούλωση της χώρας στα μνημόνια και την ξένη επιτροπεία μετατράπηκε σε παθητική απογοήτευση.

Τώρα πια οι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ή την παραίσθηση αν θέλετε ότι μια ενδεχόμενη ρύθμιση και επιμήκυνση του χρέους είναι σωτήρια λύση.

Πηγή NewsBomb
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ελλάδα Τσίπρα και Καμμένου: Ντροπή, οργή, απαισιοδοξία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator