Ούτε για αστείο... συναίνεση με τους ολετήρες

0



Τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή, η σφοδρή σύγκρουση της κυβέρνησης με τη ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, είναι επί της ουσίας η ταφόπλακα της συναίνεσης που κάποιοι περιφέρουν σαν το φάρμακο δια πάσαν νόσον.

Είναι ουσιαστικά το τέλος όλων εκείνων των… τελειωμένων του πολιτικού συστήματος που επιμένουν ή και προωθούν ως μοναδική λύση για τη χώρα μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ ή ακόμη και μια οικουμενική κυβέρνηση. Από τους καραμανλικούς, που λες και δεν θέλουν να χάσουν το… πουλέν της αριστεράς, τον Τσίπρα, μέχρι τον μπάρμπα Βασίλη Λεβέντη που έχει κολλήσει η γλώσσα του για οικουμενική. Δώστε του ένα υπουργείο να ησυχάσουμε…

Ενδιάμεσα υπάρχει η Φώφη Γεννηματά η οποία βλέπει ότι μόνο με συμμετοχή σε πολυκομματική κυβέρνηση θα διασωθεί ή ακόμη και το Ποτάμι που «άδειασε» και μόνο αν γίνει ένα πολιτικός χυλός θα μπορέσει να επιπλεύσει. Για να μην πούμε για τον ΣΥΡΙΖΑ που πολλά στελέχη του βλέπουν πως καταρρέει και κοιτάνε πώς θα πηδήξουν από το καράβι που βουλιάζει σε ένα άλλο καράβι όπου δεν θα υπάρχει κανένας καπετάνιος αλλά πολλοί μούτσοι.

Στη Βουλή φάνηκε ότι τελικά πάμε σε σύγκρουση δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων. Από τη μια η Αριστερά μιλά για τον Λαμπράκη, τον Μανδηλαρά, τα ξερονήσια. Ή ακόμη υπόσχεται παράδεισο επί γης όταν έχει υπογράψει δύο μνημόνια. Κι από την άλλη η Δεξιά η οποία ζητά εξεταστική για τον Καμμένο, μιλά για την ακροαριστερή τρομοκρατία και δεν υπόσχεται τίποτε γιατί απλά ξέρει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση.

Ακόμη κι αν πιστεύαμε όλους όσοι λένε ότι η Δεξιά είναι… επάρατη, είναι κακιά και ο λαός δεν ξεχνά, αυτό που βλέπουμε είναι ότι μια καταστροφική Αριστερά οδηγεί τον κόσμο προς την άλλη όχθη. Ακόμη κι αν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης δηλαδή δεν είναι καλοί, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι τόσο κακοί που δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ακόμη και η χειρότερη ΝΔ θα απέχει έτη φωτός από τον άθλιο ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό το επόμενο διάστημα θα φανεί πιο ξεκάθαρα ότι η σύγκρουση δύο κόσμων θα είναι το βασικό διακύβευμα στις επόμενες εκλογές. Και τίποτε απολύτως δεν μπορεί να βάλει στο ίδιο τραπέζι τη ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ διότι τίποτε δεν μπορεί να τους ενώσει.

Όχι, δεν είναι δυνατόν να κάτσει στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο ο Άδωνις με τον Πολάκη. Ούτε ο Καμμένος με τον Βορίδη, ούτε ο Φλαμπουράρης με τον Χατζηδάκη και βεβαίως κανείς δεν μπορεί να κάτσει με τους κάκιστους διαπραγματευτές που μας έφεραν μέχρι εδώ, δηλαδή τον Τσακαλώτο, τον Χουλιαράκη, την Αχτσιόγλου, τον Κατρούγκαλο.

Πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση για να πάρουμε και τις κρίσιμες αποφάσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φθαρμένο προϊόν, ο Τσίπρας και τα στελέχη του είναι τελειωμένοι, είναι προβληματικοί, έχουν γίνει μισητοί στον κόσμο. Είναι αδύνατον να υπάρξει συγκυβέρνηση, είναι αδύνατον να γίνουν πολιτικά μαγειρέματα που θα ξεπλύνουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα εγκλήματα που έκανε.

Η μόνη λύση είναι στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές ο λαός να αποφασίσει ότι δεν μπορεί η χώρα να πάει σε ακυβερνησία. Πρέπει να δώσει διέξοδο η οποία δεν θα έχει καμιά σχέση με τα όσα μαγειρεύονται από τώρα στο παρασκήνιο. Να βουλώσει τα στόματα όσων δεξιών, κεντρώων, αριστερών και δημοσιογραφικών παπαγάλων ζητούν από τώρα δήθεν συναίνεση και κυβερνητικές συνεργασίες.

Η χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής απέδειξε ότι το αυγό του φιδιού της Αριστεράς πρέπει να σπάσει και να μην ξαναβγεί ποτέ στο προσκήνιο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ούτε για αστείο... συναίνεση με τους ολετήρες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator