ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ: Οι φόλες συνεχίζουν στο Κιάτο !!!

0Η Καλή μεταφέρθηκε νεκρη πριν απο λιγο με δηλητηριαση από πολιτες στο κτηνιατρείο, δεν την προλαβαμε. Την φρόντιζε ο Γιάννης και η Γιώτα και ηταν στειρωμένηκαι εμβολιασμένη με το προγραμμα του Δήμου. Απο τη διαδρομή απο τις ζωοτροφές Τσελώνη μεχρι το Ναυτικό όμιλο, εφαγε δηλητηριο και μεταφερθηκε με εντονους σπασμους απο τον Ναυτικό όμιλο... Δεν άντεξε...

Επείγον! Η σκυλίτσα αυτη μεταφέρθηκε νεκρη πριν απο λιγο με δηλητηριαση από πολιτες στο κτηνιατρείο, δεν την προλαβαμε. Ειναι θηλυκό κ φερει τσιπ 900182001366592. Την αναγνωρίζει κάποιος; αναζητούμε τον ιδιοκτήτη.

ΠΗΓΗ: Κτηνιατρικό Κέντρο Κιάτου

Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ: Οι φόλες συνεχίζουν στο Κιάτο !!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator