ΕΚΚΛΗΣΗ: Μια γυναίκα χρειάζεται βοήθεια για να κρατηθεί στη ζωή! Διαδώστε

0Εκκληση για βοήθεια απευθύνει ο νεαρός Γιάννης, για τη μητέρα του Αγγελική Αναστασοπούλου, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο "Γεννηματάς" και πάσχει από καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια και χρειάζεται άμεσα καρδιοαναπνευστήρα για να κρατηθεί στη ζωή...

Ο αγώνας δρόμου του Γιάννη άρχισε εδώ και καιρό, αφού η μητέρα του είναι ανασφάλιστη και το νοσοκομείο δεν μπορεί να καλύψει το κόστος του μηχανήματος όπως ανέφερε ο Διοικητής στην οικογένεια...

Επίσης η οικογένεια λόγω οικονομικων δυσχερειών δε μπορεί να καλύψει ούτε τα έξοδα της ενοικίασης του μηχανήματος (ανέρχεται περίπου στα 300-400 ευρώ μηνιαίως), καθώς επίσης το κόστος αγοράς ανέρχεται στα 7.000 ευρώ !

Η Αγγελική Αναστασοπούλου χρειάζεται ΑΜΕΣΑ καρδιοαναπνευστήρα (τύπου bipap). H νοσηλεία της έχει υποθετικά λήξει και φιλοξενείται ακόμα στο νοσοκομείο επειδή δεν έχει τον αναπνευστήρα.

Ενδέχεται να μεταφερθεί για φιλοξενία στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, διότι στο Γεννηματά δεν υπάρχει πλέον χώρος....

Αν κάποιος έχει τέτοιου είδους αναπνευστήρα και μπορεί να τον διαθέσει , μπορεί να επικοινωνήσει με τον γιο της κ. Αγγελικής το Γιάννη στο τηλέφωνο 

 698454908

Πρέπει να αναφέρουμε ότι όσο παραμένει η γυναίκα στο νοσοκομείο υπάρχει κίνδυνος ενδονοσοκομειακής λοίμωξης, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία..

Παρακαλούμε να κοινοποιήσετε !
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΚΛΗΣΗ: Μια γυναίκα χρειάζεται βοήθεια για να κρατηθεί στη ζωή! Διαδώστε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator