Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου: Η «Μεγάλη Γιορτή» που μυρίζει θάλασσα & καλοκαίρι

0Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου

2 - 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η «Μεγάλη Γιορτή» που μυρίζει θάλασσα & καλοκαίρι

Για πέντε ημέρες, το Κιάτο γιορτάζει  τιμώντας τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και η  παραλιακή ζώνη της πόλης μετατρέπεται σε σταυροδρόμι  πολιτισμού και εμπορίου, δίνοντας το σύνθημα για έξυπνες αγορές ,γλέντι και χαροκόπι !

Με "αγκυροβόλιο" το λιμάνι της πόλης, σε ένα χώρο έξυπνα στημένο, φιλικό και απόλυτα λειτουργικό, οι υπαίθριοι έμποροι μαζί με εικαστικούς καλλιτέχνες, τοπικούς επιχειρηματίες ,παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και ιδανικούς μουσικούς συνοδοιπόρους τα ιδιαίτερου κύρους καθημερινά live (με ελεύθερη είσοδο) φιλοδοξούν να συνθέσουν ένα κοινό δέντρο πολιτισμού με «ασύνορες» ρίζες !

Το "Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου" υποστηρίζεται ενεργά από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ( ΕΑΣ Κιάτου) και πλείστους άλλους επαγγελματικούς και πολιτιστικούς φορείς που συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια ,ώστε η «Μεγάλη Γιορτή»  να γίνει ο καμβάς της έκφρασης όλων μας...


Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου: Η «Μεγάλη Γιορτή» που μυρίζει θάλασσα & καλοκαίρι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator