Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ πρόεδρος ασφάλειας και βίας των γηπέδων της Κορινθίας

0"Οι εκλογές τελείωσαν. Τα παιχνίδια θα παίζονται μέσα στα γήπεδα διότι όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε τον ιδρώτα του κάθε ποδοσφαιριστή και την κάθε ομάδα.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες".

Την παραπάνω δήλωση έκανε πριν λίγο ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στη νέα επιτροπή.
Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ πρόεδρος ασφάλειας και βίας των γηπέδων της Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator