Βραδιά Παραμυθιού κάτω από το Κάστρο του Ακροκορίνθου

0Βραδιά Παραμυθιού κάτω από το Κάστρο του Ακροκορίνθου
στο Linos Museum (Σολομός Κορινθίας)
Παρασκευή, 7 Ιουλίου
στις 8.00 μ.μ. 

Κάτω από το φως της Πανσελήνου στον κήπο του Μουσείου ΛΙΝΟΣ, στο Σολομό, κάτω από το επιβλητικό κάστρο του Ακροκορίνθου, η Μαρία Παπανικολάου σε συνεργασία με το Μουσείο ΛΙΝΟΣ παρουσιάζει μια ξεχωριστή παραμυθένια βραδιά, όπως τον παλιό καλό καιρό, όταν όλοι μαζεύονταν τα καλοκαίρια σε μια αυλή, γύρω από αυτόν που ήξερε τις περισσότερες ιστορίες για να δροσιστούν από την καλοκαιρινή ζέστη της μέρας, να γελάσουν, να μάθουν, να συζητήσουν, να ζήσουν μέσα από την παρέα και την ομορφιά του μαζί.

Αυτό θα γίνει λοιπόν στον όμορφο κήπο του Μουσείου ΛΙΝΟΣ (Πίσω από την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου και απέναντι από την κεντρική πλατεία του χωριού). Με παραμύθια, ιστορίες και ανέκδοτα θα γελάσουμε, θα μοιραστούμε περιπέτειες και θα δροσίσουμε τη μέρα με μια νύχτα Πανσελήνου κάτω από το Κάστρο.

Διάρκεια: όσο αντέξει η παρέα μας Είσοδος: 2 € στον κουμπαρά μας

«Κάθε αφήγηση είναι ένα ταξίδι. Φτιάχνεις το καραβάκι σου και κάθεσαι μπροστά στο τιμόνι μέχρι να περάσει μέσα κι ο τελευταίος επιβάτης. Όταν όλοι καθίσουν αναπαυτικά και είναι έτοιμοι να «ξεκινήσουν» τους «παίρνεις» αφηγητή με εμπιστοσύνη κι αγάπη για να τους "κάμεις την ιστορία σου". Βλέπεις τα πρόσωπα, τα σώματα, ακούς τις ανάσες τους, νιώθεις την προσμονή για το ταξίδι…»

Μαρία Παπανικολάου

Η Μαρία Παπανικολάου αφηγείται εδώ και 14 χρόνια. Οι παραστάσεις αφήγησης της Μαρίας απευθύνονται σε παιδιά και μικτό κοινό και προσαρμόζονται ανάλογα με τις περιστάσεις.

Θα μας μας βρείτε στο facebook: https://www.facebook.com/MariaStoryteller/
Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βραδιά Παραμυθιού κάτω από το Κάστρο του Ακροκορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator