ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και για τη λακκούβα του ΟΤΕ ο Πνευματικός φταίει !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Δύο καρχαρίες, μια μπάφα, ένα φεγγαρόψαρο και μια ζαργάνα ελλόχευαν σε μια λακούβα που υποχώρησε στο κέντρο της Κορίνθου μετά από τηλεχειρισμό.

Αν και ήταν έργο ΟΤΕ η ευθύνη βαραίνει ευθέως... τη Δημοτική Αρχή Πνευματικού (!!!) που προκάλεσε "ανυπολόγιστη ζημιά" (sic) στο συλλεκτικό αυτοκίνητο !!!

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη λακούβα που υποχωρεί με τηλεχειρισμό, στα πλαίσια του πογκρόμ εναντίον όσων αντιτίθενται στην ελεύθερη αλιεία μπάφας στον Κορινθιακό κόλπο !!!Υ.Γ. Η ανάρτηση είναι σατιρική και δεν ανταποκρίνεται στην παραγματικότητα
Δημοσίευση: Ιουλίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και για τη λακκούβα του ΟΤΕ ο Πνευματικός φταίει !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator