Τώρα είναι αργά σύντροφοι! Η ΑΥΓΗ παραδέχεται την κωλοτούμπα Τσίπρα 2 χρόνια μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου

0Δυο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα του δημοψηφίσματος, την 5η Ιουλίου 2015 και η ΑΥΓΗ σε μια «αφύπνιση» και «προσγείωση» στην πραγματικότητα παραδέχεται τη μεγάλη κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι, λοιπόν, με αφορμή τα 2 χρόνια από το δημοψήφισμα, η εφημερίδα-«όργανο» του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία της σελίδα έχει ένα μεγάλο σκίτσο στο οποίο όμως αποτυπώνεται μία άλλη αλήθεια για το δημοψήφισμα.
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τώρα είναι αργά σύντροφοι! Η ΑΥΓΗ παραδέχεται την κωλοτούμπα Τσίπρα 2 χρόνια μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator