ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ: ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06

0



Η διοίκηση της Κορίνθου '06 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμα Κορίνθιου ελπιδοφόρου αθλητή.

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μαγγίνας ανήκει πλέον στην ομάδα μας και μαζί μας θα αγωνιστεί για την κατάκτηση των στόχων μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Δημήτρης Μαγγίνας, γεννήθηκε στην Κόρινθο στις 11-6-1997.

Εκανε τα πρώτα μου βήματα στον Απόλλωνα Αιγιου μετά πήρε μεταγραφή στον Παναιτωλικό κ20 ,ακολούθησε ο Παναιγιάλειος κ20 και την περασμένη σεζόν έπαιζε στον Αστέρα Δερβενίου.

Αγωνίζεται στην θέση του στόπερ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε η χρονιά που έρχεται να είναι η δική του χρονιά.

Η Κόρινθος '06, συνεχίζει την προσπάθεια και στηρίζει απόλυτα τα ταλέντα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ !

Η Διοίκηση
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ: ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator