Χαμός στην εξεταστική για την Υγεία - Tweet Νικολόπουλου με λίστες πολιτικών για προσλήψεις

0Ζητήθηκαν περίπου 200 προσλήψεις μέσω της κυρίας Σάκης Κυπραίου από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ούτε μια ώρα (!) δεν πέρασε από την ομόφωνη απόφαση που έλαβαν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία να μην τύχουν επεξεργασίας και δημοσιοποίησης οι λίστες με τα ονόματα που έλαβαν «εκπτώσεις» νοσηλειών ή «ρουσφετιών» προσλήψεων εργαζόμενων που ζητούσαν πολιτικοί, μέχρι να υπάρξει τουλάχιστον νομική γνωμοδότηση περί προσωπικών δεδομένων, και έγιναν… φειγ – βολάν από τους ίδιους τους βουλευτές της Επιτροπής.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ανήρτησε απόσπασμα (δύο σελίδες) από την λίστα με τα πολιτικά αιτήματα για προσλήψεις, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Όταν το μέλος και βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, κατήγγειλε την ενέργεια αυτή, ο κ. Νίκος Νικολόπουλος είπε πως προχώρησε σε αυτή την ενέργεια επειδή μέσα σε αυτή τη λίστα υπάρχει και το δικό του όνομα καταγεγραμμένο ως «αιτούντα» και θέλει να του το πει ο κ. Μαρτίνης πότε του ζήτησε αυτός κάτι τέτοιο.

Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαμός στην εξεταστική για την Υγεία - Tweet Νικολόπουλου με λίστες πολιτικών για προσλήψεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator