Οι Puta Volcano στη σκηνή του Ziria Music Festival 2017

0Από το 2014 έχουμε έναν άτυπο κανόνα, να μην παίζουν ίδιες μπάντες σε συνεχόμενα φεστιβάλ. Φέτος τον σπάμε για χάρη των Puta Volcano. Στ' αλήθεια για τη δική μας χάρη καθώς πέρυσι άφησαν σε όλους φοβερές εντυπώσεις ενώ στον χρόνο που πέρασε μεγάλωσαν κι άλλο σαν μπάντα! Παρουσίασαν νέο εξαιρετικό δίσκο που πάει σφαίρα και παίρνει πάρα πολύ καλές κριτικές εντός και εκτός. Στην καλύτερη φάση της πορείας τους, σε δαιμονιώδη φόρμα και έτοιμοι για πιο μεγάλα πράγματα ανεβαίνουν και πάλι στο βουνό μας!
Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 21:00
Ευχαριστούμε Puta Volcano!!

#ziriafestival #ziria2107 #putavolcano

Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Puta Volcano στη σκηνή του Ziria Music Festival 2017"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator