Δείτε εδώ LIVE την ανάβαση Αχλαδοκάμπου - ΒΙΝΤΕΟ

0
Με τη συμμετοχή 99 οδηγών θα διεξαχθεί στις 10-11 Ιουνίου η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, με την οποία θα συνεχιστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Ο 4ος γύρος του δημοφιλούς θεσμού αγώνων αυτοκινήτου, που συγκεντρώνει σε κάθε ραντεβού πολλές συμμετοχές και προσελκύει μεγάλο αριθμό θεατών, διοργανώνεται από κοινού από τα Σωματεία "Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης" (Α.Λ.Τ.) και Start Line.

Πεδίο βολής για τους 99 οδηγούς, θα είναι η γνωστή διαδρομή μήκους 4,9 χιλιομέτρων, που αποτελεί κομμάτι της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους-Τριπόλεως στην περιοχή Κολοσούρτη. Όσον αφορά στο πρόγραμμα, το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 11:00 θα αρχίσουν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, ενώ ο αγώνας που περιλαμβάνει όπως πάντα 2 αγωνιστικά σκέλη, θα ξεκινήσει την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 10:00. Ο δρόμος θα κλείσει και στις δύο περιπτώσεις, μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 10:00 και 09:00 αντίστοιχα.

Οι συμμετοχές διακρίνονται τόσο για την ποσότητα όσο και για την ποιότητά τους. Ο αριθμός των 99 οδηγών που θα λάβουν μέρος δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο δημοφιλής είναι η συγκεκριμένη ανάβαση, που είναι μια από τις ταχύτερες του Πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα είναι παρόντες για να εκτοξεύσουν στα ύψη το ενδιαφέρον των θεατών. Στο πλαίσιο της Ομάδας Ν θα λάβουν μέρος 25 οδηγοί, οι οποίοι θα χωριστούν σε επιμέρους κλάσεις ανάλογα με τον κυβισμό των αυτοκινήτων τους, ενώ η Ομάδα Α συγκέντρωσε 21 συμμετοχές. Στην Ομάδα Ε εντάσσονται 22 συνδυασμοί οδηγών και αυτοκινήτων, ενώ η εντυπωσιακή Formula Saloon από την οποία πιθανότατα θα προκύψει ο ταχύτερος χρόνος, διαθέτει ακόμη 21 συμμετοχές. Τέλος, η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2017 αποτελεί τον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος Αναβάσεων για Ιστορικά αυτοκίνητα, με 10 οδηγούς να δίνουν το "παρών" στο πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού του θεσμού.

Πρόγραμμα

Διανομή Εντύπων και Αριθμών Συμμετοχής: Παρασκευή 9 Ιουνίου, ώρα 18:00-20:00 και Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 08:00-10:30 (Κέντρο Αρδάμης)

Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Παρασκευή 9 Ιουνίου, ώρα 18:00-20:00 και Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 08:00-10:30 (Κέντρο Αρδάμης)

Κλείσιμο Δρόμου: Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 10:00

1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 10:45 (Κέντρο Αρδάμης)

Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων: Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 11:00 (Κέντρο Αρδάμης)

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζόμενων: Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 10:45 (Κέντρο Αρδάμης)

Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 11:00

Κλείσιμο Δρόμου: Κυριακή 11 Ιουνίου, ώρα 09:00

Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 11 Ιουνίου, ώρα 10:00

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 11 Ιουνίου, μετά τη λήξη του Β' Σκέλους (Parc Ferme)

Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 11 Ιουνίου, μετά το τέλος του αγώνα (Γραμματεία)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 11 Ιουνίου, 60 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα (Γραμματεία)

Συμμετοχές

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείτε εδώ LIVE την ανάβαση Αχλαδοκάμπου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator