Επίθεση της ιδιοκτήτριας του City Plaza στην Κούνεβα: «Ξεπουλητάρι, φτου σου λαμόγιο»

0Την στήριξή της στη λειτουργία της αυτοοργανωμένης δομής φιλοξενίας προσφύγων του City Plaza εξέφρασε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα με ανακοίνωσή της.

Λίγες μέρες μετά την έκδοση εισαγγελικής εντολής για την εκκένωση του ξενοδοχείου, η Κ. Κούνεβα καλεί «τις αρχές να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, ώστε να αποτραπεί η εφαρμογή» της εν λόγω εισαγγελικής εντολής.

Στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως δεν της άρεσε καθόλου η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφού προχώρησε σε ένα απαράδεκτο στάτους στο facebook.

Διαβάστε το εδώ:Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση της ιδιοκτήτριας του City Plaza στην Κούνεβα: «Ξεπουλητάρι, φτου σου λαμόγιο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator