ΝΑΥΠΛΙΟ: Τελικά στην πολιτική, όπως και στη ζωή, ο καθένας βρίσκει αυτόν που του ταιριάζει... Παράδειγμα ο συμπολίτης κύριος Μανούχος...

0Δε θα είχα λόγο να ασχοληθώ με την παραίτηση με συνδυασμένη κωλοτούμπα ενός Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας, αλλά επειδή φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό στα μέρη μας ευδοκιμεί η τάση, κάποιοι να μας θεωρούν τελείως χαζούς και επειδή ένας από αυτούς που θα μπορούσε να σας έχει ψηφίσει κύριε Μανούχο, καθώς εδώ στο Ναύπλιο ψηφίζω, είμαι και εγώ, παρακαλώ κάποιες διευκρινίσεις...

Λέτε ότι είστε βαθιά απογοητευμένος, ως πολίτης και από το συνδυασμό με τον οποίο εκλεγήκατε!!! Και προσθέτετε "Δυστυχώς, ως δημοτική παράταξη απέχουμε πολύ από όσα σχεδιάσαμε προεκλογικά, εάν πραγματικά πιστεύουμε ότι η αντιπολίτευση μπορεί να είναι χρήσιμη σε ένα Δήμο και σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο".

Μπορείτε να μας το κάνετε πιο λιανά για να καταλάβουμε κύριε Μανούχο; Προεκλογικά σχεδιάζεται ένα πρόγραμμα για να κυβερνήσει ο συνδυασμός το Δήμο, μετεκλογικά, αν είναι στην αντιπολίτευση, πολιτεύεται στη βάση αυτού του προγράμματος, έτσι λειτουργεί παντού η δημοκρατία...

Εσείς, σαν εκλεγμένος Σύμβουλος της μειοψηφίας εφαρμόσατε με την ψήφο σας, με τις προτάσεις σας, με την κριτική σας, με το έλεγχο που πρέπει να ασκείτε στην εξουσία, αυτά που πρεσβεύατε όταν κατεβήκατε στις εκλογές και ζητήσατε την ψήφο μας; Μήπως σας πήρε τηλέφωνο ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Γραμματικόπουλος και σας υπέδειξε να ψηφίσετε διαφορετικά από τη συνείδηση σας; Μήπως κάνατε κάποιες προτάσεις στο συνδυασμό σας, για να γίνει πιο ουσιαστική η αντιπολίτευση; Αλήθεια πόσες φορές πήγατε στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου;

Ορίστε; Κύριε Μανούχο... Θα απαντήσετε; Ένας ψηφοφόρος σας ρωτά...

Και επειδή στο μικρό μας τόπο πολλά ακούγονται, έχει σχέση η παραίτηση σας από το συνδυασμό του Γραμματικόπουλου και η μεταπήδηση σας στο συνδυασμό του Δημάρχου Κωστούρου, εκτός από τα βαρύγδουπα που λέτε, με τις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας και την επικράτηση της παράταξης Σιδέρη;

Βεβαίως είναι δικαίωμα του καθενός να αλλάζει γνώμη και στρατόπεδο, όταν το αποφασίσει, παραιτείται, παραδίδει την έδρα, και από κει και πέρα πολιτεύεται όπως θέλει...

Αλλά για να δυναμώσετε κύριε Μανούχο την επιχειρηματολογία σας, λες και δεν καταλαβαίνουμε όπως προείπα, προσθέτετε και το φοβερό, "Προσωπικά, εκτιμώ τη στάση του Δημάρχου όσον αφορά τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου"...

Εδώ "τα σπάτε", όταν ο αυταρχισμός και η αλαζονεία ξεχειλίζουν από το Δημαρχείο, όταν ο φόβος επικρατεί παντού, όταν με ένα νεύμα κλείνουν τα μικρόφωνα, όταν η ειρωνεία και η προσβολή αποτελούν μόνιμη και σταθερή απάντηση στην αντιπολίτευση στα Δημοτικά Συμβούλια, όταν μεθοδεύεται με κάθε τρόπο η φίμωση κάθε αντιπολιτευτικού λόγου, εσείς κύριε Μανούχο ανακαλύπτετε "δημοκρατική λειτουργία του Δήμου".

Λειτουργεί τόσο δημοκρατικά ο κύριος Κωστούρος, και με αυτό κλείνω γιατί δεν αξίζει περισσότερο να ασχοληθώ, που φροντίζει να ορίζει τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, που παίρνονται κρίσιμες αποφάσεις, ώρες και ημέρες που οι τρεις Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, Μερμίγκης, Τόμπρας, Κοκκινόπουλος, επειδή είναι εργαζόμενοι πολίτες, τις περισσότερες φορές, να μην μπορούν να συμμετέχουν.

Επειδή το blog είναι απόλυτα δημοκρατικό, στο τέλος βάζει την πλήρη δήλωση σας και όχι παραίτηση, όπως και αποσπάσματα από τις τελευταίες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

03- 05-2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων

Τετάρτη ώρα 12:00 μ.μ

ΑΠΟΝΤΕΣ
1. Αναστασίου-Σμυρναίου Κων/να
2. Κοκκινόπουλος Παντελής
3. Μερμίγκης Παναγιώτης
4. Τόμπρας Γεώργιος

12- 05-2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ∆ήµου Ναυπλιέων

Παρασκευή ώρα 12:00 μ.μ

ΑΠΟΝΤΕΣ
1. Κοκκινόπουλος Παντελής
2. Μερμίγκης Παναγιώτης
3. Τόμπρας Γεώργιος

23- 05-2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων

Τρίτη ώρα 12:00 μ.μ

ΑΠΟΝΤΕΣ
1. Κοκκινόπουλος Παντελής
2. Μερμίγκης Παναγιώτης
3. Τόμπρας Γεώργιος

Καλές διαιτησίες κύριε Μανούχο και μην ξεχνάτε... Το καρπούζι στη μέση...

Prefadoros


Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι,

Τρία χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014 αποχωρώ απογοητευμένος από το συνδυασμό «Νέα Ελπίδα».

Βαθιά απογοητευμένος, πρώτα ως πολίτης και μετά ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος.

Δυστυχώς, ως δημοτική παράταξη απέχουμε πολύ από όσα σχεδιάσαμε προεκλογικά, εάν πραγματικά πιστεύουμε ότι η αντιπολίτευση μπορεί να είναι χρήσιμη σε ένα Δήμο και σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο.

Προσωπικά, εκτιμώ τη στάση του Δημάρχου όσον αφορά τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας.

Θέτω όλες τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου μας, κάτι που φυσικά ήταν ο λόγος της υποψηφιότητάς μου πριν από δύο χρόνια.

Στην περίπτωση νέας υποψηφιότητάς μου στις εκλογές του 2019 θα συμπορευτώ με την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου και μόνο.

Με εκτίμηση,
Βαγγέλης Μανούχος
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΥΠΛΙΟ: Τελικά στην πολιτική, όπως και στη ζωή, ο καθένας βρίσκει αυτόν που του ταιριάζει... Παράδειγμα ο συμπολίτης κύριος Μανούχος..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator