ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

0


Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα Συναυλιών του Σύγχρονου Κορινθιακού Ωδείου, το Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο, συνέχισε το μουσικό του ταξίδι!

Αυτή την φορά, πιάνο, βιολοντσέλο και τρομπόνι ταξίδεψαν το ακροατήριο στον κόσμο μεγάλων συνθετών και όχι μόνο!

Ένας από τους μαθητές της Σχολής πιάνου εκτέλεσε και μία δική του σύνθεση, βάζοντας το δικό του αποτύπωμα σ΄ αυτόν τον υπέροχο, απέραντο και μαγευτικό μουσικό κόσμο!

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο ταξίδι!!!

Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator