Τα πανηγύρια της κυβέρνησης συνεχίζονται! Τζανακόπουλος: «Του χρόνου τον Αύγουστο θα βγούμε απ’ τα μνημόνια» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Στα αποτελέσματα του προχθεσινού Eurogroup και στην συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναφέρθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανακόπουλος προανήγγειλε ότι τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει απ’ τα μνημόνια, ενώ η «απόφαση του Eurogroup αποτελεί ένα καθοριστικό σήμα».

«Ο Σόιμπλε επιτέθηκε σε Τσίπρα για να δικαιολογήσει μια σειρά από υποχωρήσεις που έκανε στο Eurogroup και για να εξάγει την πολιτική κρίση που σοβεί στο κόμμα των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών» επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, πως «ο Αλέξης Τσίπρας δεν εμπιστεύεται τον Ευκλείδη Τσακαλώτο γι’ αυτό και επεδίωκε να διαπραγματεύεται απευθείας με την Άνγκελα Μέρκελ», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί.

«Επρόκειτο για μια πολιτική απρέπεια του Γερμανού υπουργού Οικονομικών που ήθελε να εξάγει στην ελληνική κυβέρνηση την πολιτική κρίση που πιθανόν σοβεί στο δικό του κόμμα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έκανε τις επίμαχες δηλώσεις διότι ο κ. Σόιμπλε ήθελε «να δικαιολογήσει μια σειρά από υποχωρήσεις που έκανε στο Eurogroup».

«Στους επόμενους μήνες θα έχουν γίνει τόσα πολλά που θα είναι σε όλους σαφές ότι τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε απ’ τα μνημόνια» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.


Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα πανηγύρια της κυβέρνησης συνεχίζονται! Τζανακόπουλος: «Του χρόνου τον Αύγουστο θα βγούμε απ’ τα μνημόνια» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator