Απόλυτη προτεραιότητα το αεροδρόμιο Τρίπολης

0



Ομιλούμε για αναγκαιότητα Ανάπτυξης του τόπου, περί αναγκαιότητας άμεσων και επιταχυνόμενων Επενδύσεων, πλέον ύστερα και από το χθεσινό Eurogroup εμφανίζεται από την κυβέρνηση ότι το χρέος θα είναι άμεσα συνυφασμένο με τους δείκτες Ανάπτυξης.

Πως ζητάμε όμως εξέλιξη και ανάπτυξη όταν βασικές δραστηριότητες που αποδεδειγμένα θα φέρουν ανάπτυξη παραμένουν σε έλλειψη μιας ίσως τελικής υπογραφής…?

Επανέρχομαι για πολλοστή φορά στην ανάγκη άμεσης εκμετάλλευσης του Αεροδρομίου Τρίπολης για εμπορικούς αλλά και τουριστικούς σκοπούς.

Το Αεροδρόμιο Τρίπολης είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί προτεραιότητα για την Αρκαδία και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Σε καμία περίπτωση εμείς οι εκπρόσωποι των πολιτών της Αρκαδίας δεν θα σταματήσουμε να ζητούμε από την κυβέρνηση την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Εμείς δεν θα μπούμε σε καμία λογική ίσων αποστάσεων σε θέματα που επιβάλλουν καθαρή πολιτική άποψη και αναπτυξιακή στόχευση. Όπως έχω πει αρκετές φορές, ας αντιληφθούν όλοι ότι επιβάλλεται κοινή δράση και ότι λογικές πολιτικού κόστους δεν πρέπει να καθιστούν αδρανείς, όσους απαιτείται να πρωτοστατούν σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι η πρόοδος και της Αρκαδίας, μόνο σημαντικά οφέλη μπορεί να αποφέρει για το σύνολο των πολιτών της Πελοποννήσου. Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας οφείλει πλέον να περάσει σε επόμενη φάση, θα πρέπει η κυβέρνηση να εμπιστευτεί τον περιφερειακό θεσμό ώστε σε αγαστή συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία να αξιοποιηθεί προς το συμφέρον της εθνικής οικονομίας αλλά και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Πλέον ότι θετικό θα συμβαίνει σε κάθε Περιφέρεια, θα αποτελεί και θετικό πρόσημο για το ίδιο το κράτος, για όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

Προσωπικά παραμένω εδραίος στις αντιλήψεις μου για την πρόοδο του τόπου και της πατρίδας μας.

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος
Υπ. Επικοινωνίας Περιφ. Πελοποννήσου
Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απόλυτη προτεραιότητα το αεροδρόμιο Τρίπολης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator