Αδ. Γεωργιάδης για Καμμένο: «Δεν θα τη γλυτώσει με τίποτα»

0Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για το σκάνδαλο με τις συνομιλίες με τον ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη τονίζοντας πως αύριο στη Βουλή πρέπει να δοθούν οι αναγκαίες απαντήσεις.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως κυρίως πρέπει να απαντηθεί στη Βουλή η τρομερή συκοφαντία που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση ότι δήθεν η ΝΔ ταυτίζεται με τα συμφέροντα ενός επιχειρηματία, εν προκειμένου τον Β. Μαρινάκη, ή οποιονδήποτε κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών. "Η Θέση της ΝΔ είναι συγκεκριμένη. Όποιος είναι ένοχος για εμπόριο ναρκωτικών στη φυλακή. Κανένας δεν μάχεται περισσότερο από εμάς", τόνισε χαρακτηριστικά.    

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι το ποιος είναι αθώος και το ποιος είναι ένοχος δεν το κρίνει ο Π. Καμμένος, δεν το κρίνει ο Α. Τσίπρας, δεν το κρίνει ο Στ. Κοντονής αλλά η ελληνική δικαιοσύνη. "Άρα εδώ έχουμε να κάνουμε με μια παρέμβαση ενός υπουργού που πρέπει να εξηγηθεί επαρκώς γιατί έγινε κατά παραβίαση του Συντάγματος και των νόμων. Δεν θα μας τη γλυτώσει ο Καμμένος με τίποτα", τόνισε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφορικά με την πρόσκληση του Αλ. Τσίπρα προς τη Φ. Γεννηματά δήλωσε πως της ώρα που ο Π. Καμμένος βρίσκεται στο κέντρου του σκανδάλου ο πρωθυπουργός βγαίνει δειλά και ζητάει από την Φώφη Γεννηματά συγκυβέρνηση. "Ο Αλ. Τσίπρας βλέπει ότι ο π. Καμμένος εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνησή του και αν του έκανε σήμα η Φώφη Γεννηματά θα τον πέταγε σαν στυμμένη λεμονόκουπα."
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αδ. Γεωργιάδης για Καμμένο: «Δεν θα τη γλυτώσει με τίποτα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator