Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας στους συναδέλφους αγρότες που επλήγησαν από την πρόσφατη χαλαζόπτωση

0



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Αργολίδας

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στους συναδέλφους αγρότες που επλήγησαν από την πρόσφατη χαλαζόπτωση.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της στο θέμα των εκτιμήσεων από τον ΕΛΓΑ των καταστροφών που έχουν συντελεστεί. Να ξεκινήσει αμέσως η καταγραφή των ζημιών σε παραγωγή και κεφάλαιο, να γίνει ενιαία καταγραφή όλων των ζημιών. Να βγουν άμεσα τα κλιμάκια των εκτιμητών του ΕΛΓΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

• Αποζημίωση στο 100% της ζημιάς που έχουν υποστεί οι αγρότες

• Απαλλαγή από πληρωμή μέχρι την νέα σοδιά ΟΓΑ, ΕΛΓΑ, Δημοτικών τελών, τραπεζικών δανείων κ.τ.λ.

• Να προχωρήσουν αμέσως και κατά προτεραιότητα τα έργα προστασίας από πλημμύρες και άλλες φυσικές καταστροφές.

• Να δοθεί έκτακτη βοήθεια στους πληγέντες έτσι ώστε να μπορέσουν να πατήσουν στα πόδια τους.

• Απαλλαγή των πληγέντων από δημοτικά τέλη, πάγωμα των χρεών στην εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες χωρίς επιβάρυνση με τόκους.

• Πάγωμα των κατασχέσεων.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα κλιμάκια του Συλλόγου θα περιοδεύσουν στις πληγείσες περιοχές για να οργανωθεί καλύτερα η δράση των αγροτών, με βάση την πρότερη πικρή εμπειρία που έχουμε από τη συνολική διαδικασία αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ.

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα για να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει.

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΑΚ.ΣΥ.Ν.Α)
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας στους συναδέλφους αγρότες που επλήγησαν από την πρόσφατη χαλαζόπτωση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator